Life

Zodiile care suferă enorm tot timpul. Ferește-te de ele, atrag ghinionul în viața ta

Nativii care suportă foarte greu despărțirile. Stai departe de ei, aduc numai belele în existența ta. Vei fi rănit în profunzime.
17.10.2023 | 21:09
Zodiile care sufera enorm tot timpul Ferestete de ele atrag ghinionul in viata ta
Nativii care suportă foarte greu despărțirile. Stai departe de ei, aduc numai belele în existența ta. Vei fi rănit în profunzime. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiile care suferă enorm tot timpul. Ferește-te de ele, atrag ghinionul în viața ta. Astrologii ne spune că aceste semne sunt de-a dreptul șocate când se produce o despărțire. FANATIK îți dezvăluie în rândurile de mai jos care sunt acestea.

Nativii care suportă foarte greu despărțirile. Stai departe de ei, aduc numai belele în existența ta. Vei fi rănit în profunzime

Rac

Suferi după fiecare separare ca și cum ar fi prima peste care dai. Niciodată nu te înveți minte și uiți repede prin care ai trecut în trecut. Atragi numai parteneri cu care nu te potrivești din niciun punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Înclini spre relațiile toxice din care nu poate ieși nimic bun. Pare că ești urmărit de ghinion în dragoste și s-ar putea ca unii să stea departe de tine, să nu se „molipsească”. Ești genul de persoană care acceptă greu o ruptură definitivă.

Leu

Nu accepți când prietenii sau partenerul de viață se îndepărtează, mai ales dacă știi că ai dai totul și că ai făcut tot ce ți-a stat în puteri. Ai tendința să te răzbuni când ești eliminat dintr-un grup și pui la suflet toate vorbele care ajung la urechile tale.

ADVERTISEMENT

Sunt șanse mari să fii ținut deoparte dacă aduci belele în viețile celor cu care te intersectezi. Nimeni nu vrea să sufere, deși pentru tine nu pare să fie o problemă foarte mare, ba dimpotrivă, te-ai obișnuit cu această stare.

Scorpion

Simplul gând că persoanele dragi s-ar putea îndepărta de tine îți aduce o stare neplăcută și o tristețe profundă din care nu știi cum să mai ieși. Faci drame din orice gest sau vorbă și suferi când despărțirile se produc fără motive concrete.

ADVERTISEMENT

Pui foarte mult la suflet și ești afectat în profunzime. Atunci când se încheie o relație alegi să te închizi în casă și să nu mai comunici cu nimeni, nici măcar cu familia. Poți ajunge repede într-o stare depresivă și anxioasă.

Pești

Relațiile sunt foarte importante și de asta pui foarte mare preț pe ele, doar că suporți extrem de greu despărțirile. Gelozia și posesivitatea sunt cele care duc de cele mai multe ori la o separare peste care nu reușești să treci.

ADVERTISEMENT

La finalul unei legături nu mai vrei să știi nimic despre persoana care te-a trădat și o ”ștergi” definitiv din viața și din amintirile tale, dar tot rămâne o rană adâncă. Tristețea te urmărește o perioadă destul de lungă.

ADVERTISEMENT
Tags: