Sport

Paul Iacob, golul patru pentru Rapid în derby-urile cu FCSB. A marcat din super centrarea lui Papeau. Video

Paul Iacob a marcat din nou în poarta celor de la FCSB! Fundașul central al Rapidului a înscris după o centrare perfectă venită din partea lui Jayson Papeau.
09.03.2024 | 20:57
Paul Iacob golul patru pentru Rapid in derbyurile cu FCSB A marcat din super centrarea lui Papeau Video
Paul Iacob a deschis scorul în prima repriză a derby-ului cu FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Paul Iacob a scuturat din nou plasa porții celor de la FCSB. După o fază extrem de tensionată, fundașul central al Rapidului a înscris cu o lovitură de cap din pasa lui Jayson Papeau. A fost cea de-a 4-a reușită a lui Paul Iacob în derby-urile contra rivalilor din Capitală.

Paul Iacob, golul patru pentru Rapid în derby-urile cu FCSB. A marcat din super centrarea lui Papeau

Paul Iacob a deschis scorul în minutul 33 al meciului cu FCSB de pe Arena Națională. Reușita fotbalistului în vârstă de 27 de ani a venit la scurt timp după ce giuleștenii au solicitat penalty la duelul dintre Albion Rrahmani și Joyskim Dawa, în urma căruia, atacantul kosovar s-a prăbușit în careu.

ADVERTISEMENT

Jayson Papeau a centrat perfect din lovitură liberă de la mare distanță de careul lui Ștefan Târnovanu. Paul Iacob s-a demarcat excelent și a reușit să reia cu capul în plasă, fără nicio șansă pentru Ștefan Târnovanu. VEZI VIDEO AICI.

Paul Iacob este „coșmarul” celor de la FCSB. Fundașul central a ajuns la 4 goluri marcate în poarta „roș-albaștrilor” din postura de jucător al Rapidului. Mai mult decât atât, Paul Iacob a reușit cele 4 goluri în doar 3 meciuri ca titular contra echipei lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
  • Paul Iacob a înscris în ultimele 3 meciuri cu FCSB

Paul Iacob, „coșmarul” celor de la FCSB! Fundașul a deschis scorul pe Arena Națională

Paul Iacob a făcut un meci perfect contra FCSB-ului în ultima etapă a play-off-ului din sezonul 2022/2023. Fundașul a reușit o „dublă” și a oferit o pasă decisivă în victoria istorică a Rapidului, scor 5-1 împotriva „roș-albaștrilor” pe 28 mai 2023.

În meciul tur care a avut loc pe Arena Națională în acest sezon, Rapid a învins FCSB, scor 2-1. Paul Iacob reușea să marcheze al doilea gol al echipei lui Cristiano Bergodi în prelungirile primei reprize.

ADVERTISEMENT

Astfel, cu reușita din meciul de sâmbătă seară, Paul Iacob a ajuns la 4 goluri marcate în doar 3 meciuri contra FCSB-ului ca titular. În turul play-off-ului din sezonul trecut, Rapid – FCSB 1-0, Paul Iacob a fost rezervă neutilizată.

Paul Iacob, al doilea gol în SuperLiga în actuala stagiune

Golul cu FCSB a fost al doilea pentru Paul Iacob în actualul sezon de SuperLiga. Fundașul central în vârstă de 27 de ani a mai înscris doar în partida tur cu liderul din SuperLiga. De asemenea, Paul Iacob mai are un gol în Cupa României contra celor de la FC Botoșani (3-1).

ADVERTISEMENT

În cazul în care va primi cartonașul galben cu FCSB, Paul Iacob va absenta în prima etapă din play-off. Fundașul central ar acumula 4 cartonașe galbene, dacă va fi avertizat sâmbătă seară pe Arena Națională. În prima etapă din play-off, Rapid va juca împotriva Universității Craiova sau a campioanei Farul.

ADVERTISEMENT