Sport

Paul Papp a luat foc din cauza acuzațiilor de blat de la Chindia – Petrolul 1-2: ”Noi nu suntem ‘caprele’ nimănui!”

Paul Papp a fost deranjat de faptul că s-a vehiculat un posibil blat la meciul Chindia - Petrolul 1-2 și a anunțat că ”lupii galbeni” vor să câștige play-out-ul.
05.05.2023 | 23:40
Paul Papp a luat foc din cauza acuzatiilor de blat de la Chindia  Petrolul 12 Noi nu suntem caprele nimanui
Paul Papp a fost deranjat de faptul că s-a vehiculat un posibil blat la meciul Chindia - Petrolul 1-2 și a anunțat că ”lupii galbeni” vor să câștige play-out-ul. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Trupa lui Toni Petrea avea nevoie disperată de puncte în încercarea de a se salva direct de la retrogradare și a condus cu 1-0 la pauză, dar ploieștenii au întors rezultatul în partea secundă.

Paul Papp, neagă că vehemență acuzațiile de blat de la Chindia – Petrolul 1-2

La finalul partidei Chindia – Petrolul 1-2, din etapa a 7-a a play-out-ului din SuperLiga, fundașul Paul Papp a dezvăluit că suspiciunile de blat apărute înainte de joc i-a motivat suplimentar pe jucătorii ploieșteni.

ADVERTISEMENT

”Am discutat între noi și ni s-a transmis că sunt suspiciuni de blat. Nu e posibil așa ceva, să vorbești în România despre blat, despre chestii de genul ăsta. Noi nu suntem ‘caprele’ nimănui, ne-am jucat șansa cum am știut noi mai bine.

Nu este posibil să existe așa acuzații. Din fericire pentru noi, ne-am făcut treaba. Vrem să câștigăm play-out-ul acum. Sigur că ne-am ambiționat, eu cred că suntem o echipă umilă, niște băieți modești, bărbați adevărați. Chiar am vorbit între noi: ‘Bă, hai să le dăm peste nas’.

ADVERTISEMENT

Ne antrenăm foarte bine, suntem băieți modești, serioși, ne vedem de lungul nasului, jucăm pe calitățile noastre, nu vrem să inventăm noi fotbalul. Fotbalul se joacă pe goluri, important e să nu iei multe”, a declarat Papp.

Grozav le-a mulțumit colegilor după victoria împotriva Chindiei

Atacantul Gheorghe Grozav, autorul golului victoriei pentru Petrolul care practic a semnat condamnarea Chindiei pentru intrarea la baraj, a mărturisit că se gândește în continuare la o convocare la echipa națională.

ADVERTISEMENT

”Meci greu, cu o echipă în căutare mare de puncte. Ne bucurăm că am câștigat, avem un obiectiv după calificarea în play-out și trebuie să-l îndeplinim. Pentru asta suntem aici, muncim și încercăm să-l îndeplinim.

Mergem acasă acum, ne odihnim, și de luni o luăm de la capăt. Mă simt bine, vreau să le mulțumesc și colegilor, fără ei nu aș fi reușit să înscriu. Sunt bucuros, încerc să mă odihnesc și de luni o iau de la capăt.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu mi-am luat gândul de la echipa națională, chiar dacă nu am fost în anturajul ei. Îmi fac treaba zi de zi, muncesc, încerc să dau tot ce am mai bun pe teren. Rămâne de văzut ce va fi”, a spus Grozav.

ADVERTISEMENT