Life

Paula Chirilă, amorezată de Connect-R de la Te cunosc de undeva: ”Eram fiartă pe el”

Paula Chirilă, îndrăgostită de Connect-R cu care este colegă la Te cunosc de undeva. Declarația făcută de concurenta de la Antena 1.
12.04.2024 | 12:13
Paula Chirila amorezata de ConnectR de la Te cunosc de undeva Eram fiarta pe el
Paula Chirilă, îndrăgostită de Connect-R cu care este colegă la Te cunosc de undeva. Declarația făcută de concurenta de la Antena 1. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Paula Chirilă, amorezată de Connect-R de la Te cunosc de undeva. Îndrăgita artistă a mărturisit că era fiartă pe el, după ce la ruletă a picat o melodie de-a artistului pe care urmează să o interpreteze în ediția de sâmbătă, 13 aprilie 2024.

Paula Chirilă, îndrăgostită de Connect-R cu care este colegă la Te cunosc de undeva. Declarația făcută de concurenta de la Antena 1

Paula Chirilă a dezvăluit că a existat o perioadă în care a fost îndrăgostită de Connect-R cu care este colegă la Te cunosc de undeva. Declarația făcută de concurenta de la Antena 1 legat de cântărețul originar din București.

ADVERTISEMENT

Co-prezentatoarea de la Extra Night Show nu a stat prea mult pe gânduri și a dat cărțile pe față. A mărturisit că l-a plăcut foarte mult pe artistul care va avea ocazia să stea faţă în faţă cu „el însuși”, în următoarea ediție.

„Connect-R a fost crush-ul meu, eram fiartă pe el. Să nu te pună n-aiba să mi-l strici, că te nenorocesc!”,  a declarat actrița Paula Chirilă la repetițiile pentru emisiunea Te cunosc de undeva, scrie a1.ro.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce a avut cu mine ruleta asta, dar m-a rapp-ăit de m-a nenorocit. Și acasă vorbesc ȋn versuri!”, a completat Romică Țociu la antrenamente, mai arată sursa menționată mai devreme.

Paula Chirilă și Romică Țociu, în dificultate la Te cunosc de undeva

Paula Chirilă și Romică Țociu sunt puși, din nou, în dificultate la Te cunosc de undeva. Actrița se va transforma în Viorica de la Clejani, în timp ce comediantul va fi Connect-R. Melodia nu este tocmai pe placul fostului concurent de la America Express.

ADVERTISEMENT

„Am pus melodia pe slow ca să ȋnţelegem ce zice!”, a spus co-prezentatoarea de la XNS la antrenamentele de voce, în timp ce profesoara de canto, Adriana Trandafir, le-a dat câteva sfaturi prețioase.

„Trebuie să recunoaștem că al nostru Connect-R e ca Eminem!”, a spus antrenoarea despre actorul care are o parte de rapp pe scena emisiunii. Romică Țociu și Paula Chirilă speră să dea lovitura cu această transformare.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu face exerciţiu clasic de dicţie, cu creionul ȋn gură, astfel ȋncât să se audă fiecare terminaţie a cuvintelor, nu câștigă partida!”, a ținut să mai adauge Adriana Trandafir la antrenamente.

ADVERTISEMENT