Life

Fiica prezentatoarei Andreea Marin este îndrăgostită la numai 16 ani. Primele imagini cu iubitul Violetei

Fata cunoscutei moderatoare Andreea Marin iubește la vârsta de doar 16 ani. Primele fotografii cu iubitul Violetei Bănică.
15.03.2024 | 15:20
Fiica prezentatoarei Andreea Marin este indragostita la numai 16 ani Primele imagini cu iubitul Violetei
Fata cunoscutei moderatoare Andreea Marin iubește la vârsta de doar 16 ani. Primele fotografii cu iubitul Violetei Bănică. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica prezentatoarei Andreea Marin este îndrăgostită la numai 16 ani. Primele imagini cu iubitul Violetei. Adolescenta este în culmea fericirii, dacă este să ne luăm după mesajul emoționant pe care l-a transmis pe social media.

Fata cunoscutei moderatoare Andreea Marin iubește la vârsta de doar 16 ani. Primele fotografii cu iubitul Violetei Bănică

Fata cunoscutei moderatoare Andreea Marin iubește la vârsta de doar 16 ani. Primele fotografii cu iubitul Violetei Bănică, care este un adolescent. Tânărul se numește George și pare foarte îndrăgostit de fiica lui Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT

Adolescenta a publicat în urmă cu puțină vreme o filmare în care apare însoțită de cel care o face fericită. Se pare că cei doi au participat împreună la un eveniment foarte important, unde au purtat haine elegante și stilate.

Cu această ocazie Violeta a transmis că este topită după băiatul cu care are o relație. „Te iubesc”, este mesajul care însoțește clipul de pe Instagram, în care fiica Andreei Marin este sărutată discret de iubitul ei.

ADVERTISEMENT
Violeta Bănică și iubitul ei, George
Violeta Bănică și iubitul ei, George. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Violeta Bănică, implicată în munca de voluntariat

Violeta, fiica celebrei Andreea Marin și a lui Ștefan Bănică, este extrem de implicată în munca de voluntariat pe care o desfășoară de foarte mulți ani. Face asta nu doar pentru a da bine în CV, ci și pentru că îi place să ajute.

Uneori adolescenta de 17 ani merge la centrele de reabilitare chiar dacă trebuie să se trezească de dimineață sau doarme puțin noaptea. Tânăra ajunge chiar să se certe cu mama sa, care îi sugerează să se odihnească mai mult.

ADVERTISEMENT

„Este o chestie foarte importantă să crezi în ceea ce faci. Mulți oameni se duc la voluntariat pentru că vor să-și pună ceva nou pe CV, dă bine pentru o școală internațională, dar eu chiar cred că fac o schimbare dacă strâng gunoiul de pe jos.

De exemplu, eu merg săptămânal la un centru de reabilitare pentru femei și tineri, sunt două căsuțe, una de bărbați și una de femei, vorbim de cei care trec prin adicții, substanțe interzise, țigări și mama uneori îmi zice:

ADVERTISEMENT

«Nu merge săptămâna asta, că trebuie să dormi», iar eu îi spun nu, pentru că eu vreau să merg, chiar dacă trebuie să mă trezesc la 7 sau 8 dimineața, nu mă interesează, e o pasiune, mie-mi pasă”, a declarat Violeta Bănică în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

ADVERTISEMENT