Life

”Jurații au devenit din ce în ce mai…” Care sunt problemele pe care le întâmpină Romică Țociu și Paula Chirilă la Te Cunosc de Undeva

Romică Țociu și Paula Chirilă, provocări constante la Te Cunosc de Undeva. Care este capitolul la care cei doi mai au mult de lucrat.
05.04.2024 | 12:31
Juratii au devenit din ce in ce mai Care sunt problemele pe care le intampina Romica Tociu si Paula Chirila la Te Cunosc de Undeva
De ce probleme au parte Romică Țociu și Paula Chirilă la Te Cunosc de Undeva. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Romică Țociu și Paula Chirilă formează una dintre cele mai plăcute echipe de pe micile ecrane. Cei doi au fost mereu pe placul publicului, iar conexiunea dintre ei a fost mai mult decât vizibilă. Anul acesta, au revenit într-un mediu care le pune în valoare carisma și talentul. Și anume, scena de la Te cunosc de undeva.

Romică Țociu și Paula Chirilă, provocări pe bandă rulantă la Te Cunosc de Undeva

Te cunosc de undeva este una dintre cele mai longevive emisiuni de la Antena 1. De ani de zile, pe scena transformărilor au urcat zeci de vedete, toate pregătite să uimească juriul. Printre ele s-au numărat și Romică Țociu cu Paula Chirilă care sunt la a doua experiență de acest fel.

ADVERTISEMENT

Romică Țociu iubește provocările, iar asta s-a văzut cel mai bine în ultimii ani. Actorul a acceptat să plece în aventura vieții lui, ”America Express” și simte că acea experiență l-a făcut mult mai puternic. Acum, nimic nu îl mai poate speria.

Romică Țociu și Paula Chirilă sunt pentru a doua oară la Te cunosc de undeva, ceea e înseamnă că acomodarea nu a mai reprezentat o problemă pentru ei. Însă, cum transformările nu sunt deloc unele ușoare, la fel ca restul concurenților, Romică și Paula întâmpină anumite dificultăți.

ADVERTISEMENT

Fiind un sezon cu unii dintre cei mai buni concurenți, ruleta a pregătit personaje complexe, deloc ușor de interpretat. Dincolo de transformarea fizică, contează foarte mult mișcările și momentele muzicale.

Echipa de la Te Cunosc de Undeva a recunoscut că mai are de lucrat la capitolul muzical

Atât Paula Chirilă, cât și Romică Țociu sunt actori, ceea ce însemnă că intrarea în pielea artiștilor este cea mai simplă provocare pentru ei. Însă, există un capitol care le dă bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

Invitați în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Romică Țociu a recunoscut că cele mai dificile sunt orele de canto. Pentru că se dorește performanță, lecțiile cu Crina Mardare nu sunt deloc unele ușoare.

”Jurații au devenit din ce în ce mai drăguți. Singurele probleme pe care le avem sunt la canto. Noi nu cântăm și totuși facem față.”, a declarat Romică în direct, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Romică Țociu a recunoscut că mai există un aspect la care mai are de lucrat și anume, statul și mersul pe tocuri. Pentru că ruleta pregătește și personaje feminine, acestea trebuie interpretate integral, ca la carte, cu toate detaliile.

”Sâmbătă nici eu nu am știut în ce hal arăt. Eu nu am putut să mă mai țin pe picioare acolo, mi-au dat niște tocuri foarte mari.”. a mai spus Romică Țociu în emisiunea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT