Life

Paula, văduva lui Leo Iorga, și-a luat gândul de la căsătoria cu noul iubit: „Nu este cazul la noi doi”

Paula, fosta nevastă a lui Leo Iorga, a vorbit despre relația pe care o are cu cântărețul Aurel Dincă. Nu are de gând să se mărite.
19.02.2023 | 14:23
Paula vaduva lui Leo Iorga sia luat gandul de la casatoria cu noul iubit Nu este cazul la noi doi
Paula, văduva lui Leo Iorga, alături de noul ei partener. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Paula, văduva lui Leo Iorga, nu are de gând să ajungă din nou în fața altarului, cu toate că se declară extrem de fericită alături de partenerul ei, Aurel Dincă, fost solist al trupei Krypton.

Paula, văduva lui Leo Iorga, despre relația cu noul partener, Aurel: „Nu este cazul la noi doi să vorbim despre nuntă”

În urma aparițiilor zvonurilor conform cărora s-ar fi măritat în secret, persoana care a luptat din greu pentru ca Leo Iorga să învingă lupta cu cancerul a făcut câteva declarații pe acest subiect.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă își dorește să pășească din nou în fața altarului, femeia a spus că nu mai are vârsta potrivită pentru asta și că îi este bine așa cum e. Interesant este că îl numește, în același timp, soț pe partenerul ei de viață.

„Nu cred că este cazul la noi doi să vorbim despre nuntă. Avem și o vârstă… nu mai suntem tineri. Ne este bine așa cum suntem. Lucrurile toate se fac la timpul lor. Suntem împreună și acum, normal. Totul merge bine între noi doi, ne este bine”, a declarat Paula pentru ziarul Click!.

ADVERTISEMENT

Fosta nevastă a cântărețului care s-a stins din viață în anul 2019 a mai spus că locuiește cu soțul ei, explicând de ce nu e o prioritate pentru ea să facă și o cununie religioasă.

„Ne ajutăm reciproc unul pe celălalt”

„Locuiesc împreună cu soțul meu. Ne este bine așa cum suntem. Ne ajutăm reciproc unul pe celălalt. Sărbătorile, noaptea de Revelion am petrecut-o împreună, în Eforie. A fost liniște, a fost frumos. A fost pace. Copiii îl cunosc, se înțeleg bine, totul a intrat în normal, nu avem probleme”, a adăugat Paula.

ADVERTISEMENT

Leo Iorga s-a stins din viață pe 2 noiembrie 2019, la vârsta de 54 de ani, după o lungă luptă cu boala. Fostul membru de bază al trupei Compact a fost diagnosticat cu cancer pulmonar în anul 2011.

Dependența de tutun (acesta a ajuns să fumeze și patru pachete de țigări pe zi) și-a pus serios amprenta asupra plămânilor săi. În ciuda tratamentelor pe care le-a urmat, acesta nu a reușit să învingă cancerul.

ADVERTISEMENT