Fotbal international

Paulo Dybala și Paolo Maldini, depistați pozitiv cu COVID-19. Comunicatele emise de Juventus și AC Milan

21.03.2020 | 21:50
Paulo Dybala si Paolo Maldini depistati pozitiv cu COVID19 Comunicatele emise de Juventus si AC Milan
ADVERTISEMENT

Paulo Dybala a anunțat, printr-un mesaj postat pe contul personal de Twitter, că atât el, cât și Oriana, partenera sa viață, au fost depistați pozitiv cu coronavirus.


UPDATE, ora 21:50/ Paolo Maldini, directorul tehnic de la AC Milan, și fiul său Daniel, fotbalist legitimat la formația de pe „San Siro” au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de Milan prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial: „Paolo și Daniel sunt bine. Se aflau în carantină, conform protocoalelor medicale. Acum vor rămâne în continuare acasă cât timp va fi necesar pentru a se vindeca“.

ADVERTISEMENT

Paulo Dybala, depistat cu COVID-19

Sportul mondial este, aproape în întregime, afectat de pandemia de coronavirus și, în ultimele zile, tot mai mulți fotbaliști au anunțat că au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

După Daniele Rugani și Blaise Matuidi, Paulo Dybala este al treilea fotbalist al lui Juventus care anunță că a fost infectat cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Salutare tuturor, trebuie să vă informez că am primit rezultatele testului pentru coronavirus și atât eu, cât și Oriana am fost depistați pozitiv.

Din fericire, noi ne simțit perfect. Mulțumim pentru mesaje și multă sănătate tutoror!”, se arată în mesajul emis de Paulo Dybala pe Twitter.

ADVERTISEMENT
  • 26 de ani are Paulo Dybala
  • 90.000.000 de euro este cota de piață a argentinianului

Juventus, printre primele cluburi mari care au intrat în carantină

Daniele Rugani a fost primul fotbalist al lui Juventus care a fost depistat pozitiv cu coronavirus, situație care a dus la intrarea în carantină a întregului lot și staff tehnic al campioanei Italiei.

În ciuda faptului că jucătorii au rămas acasă, în carantină, Blaise Matuidi a anunțat, de asemenea, că a fost depistat pozitiv cu COVID-19, în timp ce Paulo Dybala este al treilea nume intrat pe listă.

ADVERTISEMENT

Italia este statul afectat cel mai mult de pandemia de coronavirus. Serie A a fost primul campionat puternic care a fost suspendat din cauza COVID-19, aceeași decizie fiind luată, ulterior, și în cazul Premier League, La Liga, Bundesliga, Champions League și Europa League.

De asemenea, pandemia de coronavirus a dus și la amânarea turneului final al Campionatului European de fotbal pentru vara anului 2021.

În ultimele 24 de ore, 793 de decese au fost confirmate în Italia din cauza coronavirusului, cele mai multe cazuri fiind în regiunea Lombardia.

ADVERTISEMENT
Tags: