Sport

Paulo Vinicius le-a făcut o promisiune fanilor înaintea derby-ului cu Rapid. ”O să fie nebunie totală”. Video

Primul derby al noului sezon în Liga 1 se dispută duminică, pe Arena Națională și le va opune pe Rapid și FCSB. Paulo Vinicius este nerăbdător să joace împotriva trupei din Giulești.
12.08.2021 | 19:05
Paulo Vinicius lea facut o promisiune fanilor inaintea derbyului cu Rapid O sa fie nebunie totala Video
Paulo Vinicius FCSB. Foto: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Portughezul Paulo Vinicius a împlinit, joi, 37 de ani. Apărătorul a amânat petrecerea aniversară. Duminică FCSB dispută derby-ul cu Rapid.

Apărătorul a declarat că este nerăbdător să joace și este convins că fanii celor două echipe vor crea o atmosferă incendiară în tribune. Portughezul le-a făcut și o promisiune fanilor roș-albaștrii.

ADVERTISEMENT

Paulo Vinicius despre Rapid – FCSB: ”Sper să marchez cu Rapid”

Rapid și FCSB sunt neînvinse în acest început de campionat și vor încerca să-și păstreze acest statut și după întâlnirea directă de duminică.

Giuleștenii sunt trupa începutului de campionat. Au acumulat 10 puncte, după 3 victorii și o remiză, și sunt alături de Farul Constanța, singurele echipe care nu au primit gol.

ADVERTISEMENT

Paulo Vinicius le-a pus gând rău și a mărturisit că va încerca să fie el primul care marchează în poarta feroviarilor.

”O să fie o nebunie totală. Toată lumea vorbește despre acest meci. O să vedem pe teren cine este echipa mai bună. Am fost aproape să marchez cu Gaz Metan, nu am reușit, poate cu Rapid. Eu vreau să marchez meci de meci dacă se poate”, a spus apărătorul portughez.

ADVERTISEMENT

În opinia specialiștilor, vicecampioana din sezonul trecut pornește cu prima șansă în disputa cu Rapid. Însă, gruparea din Giulești este una dintre cele mai experimentate din Liga 1.

Paulo Vinicius mesaj pentru galerie: ”Sunt aici ca să câștigăm titlul”

Portughezul de 37 de ani a câștigat patru titluri de campion cu CFR Cluj, iar acum vrea să o ajute pe FCSB să devină noua regină a fotbalului intern. Experimentatul apărător se pregătește și pentru o viitoare carieră de antrenor.

ADVERTISEMENT

”Mă simt foarte bine la FCSB, e o echipă bună, cu jucători de calitate. Eu tot timpul intru pe teren cu gândul să câștigăm meciurile. FCSB este o echipă importantă și asta m-a convins să vin aici.

Nu a mai câștiga titlul de foarte multă vreme, sper să-l câștigăm anul acesta, pentru asta am venit. Sunt aici și pentru a-i ajuta pe cei tineri să crească, să capete experiență”, a mai spus Vinicius.

Primul derby al sezonului este programat duminică, de la ora 21:30, pe Arena Națională, iar organizatorii partidei așteaptă cel puțin 20.000 de fani în tribune.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 1,40 este cota pentru “peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT