Life

Pavel Bartoș, adevărul despre mariajul cu Anca. Care este secretul unui relații de peste 20 de ani

Pavel Bartoș are o căsnicie de lungă durată cu partenera sa de viață, Anca, care l-a făcut tată de fete de trei ori. Vedeta de la Pro TV a spus pe ce se bazează în relație.
01.09.2022 | 10:30
Pavel Bartos adevarul despre mariajul cu Anca Care este secretul unui relatii de peste 20 de ani
Pavel Bartoș, despre căsnicia cu soția sa, Anca. Pe ce se bazează prezentatorul în relație. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Celebrul actor și producător a spus adevărul despre mariajul cu soția sa, dar și care este secretul unui relații de peste 20 de ani. Vedeta în vârstă de 47 de ani a vorbit despre încercările prin care a trecut în căsnicie.

Pavel Bartoș, despre căsnicia cu soția sa, Anca. Pe ce se bazează prezentatorul în relație

Pavel Bartoș se bucură de un relație de lungă durată. Prezentatorul emisiunii Românii au talent se iubește de peste 20 de ani cu Anca, care în momentul de față este studentă la Medicină în anul IV și se pregătește să devină pediatru.

ADVERTISEMENT

Cel mai important aspect pe care se bazează actorul în mariaj este faptul că este prieten înainte de toate cu partenera sa de viață. Cei doi au trecut prin multe împreună, dar au reușit să rămână o familie unită și solidă.

„Pasiunea este de bază. De fapt, pasiunea este începutul tuturor lucrurilor, dar după aceea este foarte importantă comunicarea, cum devenim noi prieteni. Știi cum e, și la bine, și la greu.

ADVERTISEMENT

Când este bine, tuturor ne este ușor, dar la greu au fost foarte multe încercări și în cuplul nostru, și în relația noastră. Câteodată îți vine să te dai cu capul de pereți, dar cred că așa se întâmplă în fiecare cuplu.

Cine îmi spune că este doar lapte și miere… nu îl cred niciodată. Normal că sunt challenge-uri, dar ține de abilitățile celor doi și de cât de mult comunică ei. Asta este foarte important: tipul de prietenie care ne leagă și cât de prieteni suntem.

ADVERTISEMENT

Dacă prietenul tău cel mai bun devine soția ta… e foarte bine. Ca relația să fie sănătoasă, trebuie ca ea să aibă prietenii ei și eu prietenii mei, de care să ne bucurăm în continuare”, a declarat Pavel Bartoș pentru viva.ro.

Pavel Bartoș, un familist convins

Pavel Bartoș este un familist convins. Prezentatorul de la Românii au talent este tatăl a trei fete alături de soția sa, Anca, care este cel mai important sprijin al său. Actorul este mândru de copiii săi și se consideră împlinit.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta recunoaște că datorită partenerei, care s-a ocupat de creșterea și educarea fetelor, a reușit să evolueze în carieră.

ADVERTISEMENT