Life

Pavel Bartoș, dezvăluiri despre relația cu Smiley la Vocea României. Ce a ajuns să-i ceară artistul

Pavel Bartoș a făcut noi dezvăluiri despre noul sezon ”Vocea României” și despre relația pe care o are cu Smiley în cadrul competiției muzicale, deoarece ambii au roluri diferite.
25.07.2022 | 17:17
Pavel Bartos dezvaluiri despre relatia cu Smiley la Vocea Romaniei Ce a ajuns sai ceara artistul
Pavel Bartoș, dezvăluiri despre relația cu Smiley la Vocea României. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Vocea României” va reveni din toamnă pe ecranele românilor. Pavel Bartoș a dat detalii din culise și a spus cum se înțelege cu Smiley în cadrul competiției, unde el este prezentator, iar Smiley jurat.

Cum se înțeleg Pavel Bartoș și Smiley la ”Vocea României”

Dacă la ”Românii au talent” Pavel Bartoș și Smiley formează o echipă bună ca prezentatori, la ”Vocea României” lucrurile stau diferit. Doar unul dintre ei moderează, iar altul se ocupă de ceea ce știe să facă cel mai bine: muzică.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș a dezvăluit că încearcă să fie echidistant în relaționarea cu Smiley în competiția muzicală. La un moment dat, însă, cântărețul chiar i-a atras atenția asupra situației.

Mai exact, Smiley i-a ”reproșat” lui Pavel Bartoș că niciodată nu i-a precizat nimic de vreun concurent pe care îl antrenează, în condițiile în care el reușește să stea de vorbă cu ei mai mult, luându-le interviuri.

ADVERTISEMENT

”La «Vocea României», într-adevăr, am reușit să fiu imparțial, pentru că show-ul e al tuturor, concurenții sunt ai tuturor. În cabină, că stăm împreună, este cu totul altceva.

Dar mi-a spus odată: «Bă, tu știi, niciodată nu mi-ai spus despre un concurent!». Că eu îi știu, m-am dus în repetiții, eu am făcut cu ei interviuri și nu spun, pentru că e o chestie de profesionalism.

ADVERTISEMENT

I-am și zis: «Smiley, dacă ți-aș zice eu înainte cum e concurentul ăla, nu crezi că nu e drept față de ceilalți colegi, dar este nedrept față de tine? Pentru că dup-aia tu nu mai ești natural!»”, a spus Pavel Bartoș pentru Cancan.ro

Smiley formează echipă cu Theo Rose la ”Vocea României”

Smiley va forma echipă cu Theo Rose în acest an la ”Vocea României”. Restul juraților care vor fi în întrecere cu ei sunt: Tudor Chirilă, care a mai ocupat fotoliul competiției și în alte sezoane, dar a lipsit o perioadă,  Irina Rimes și Denis Roabeș. Acesta din urmă și cu Theo Rose sunt noi artiști care s-au alăturat show-ului.

ADVERTISEMENT

”Vocea României” nu s-a mai difuzat de când a sosit pandemia și am fost sub stare de urgență și alertă. Din toamnă se va relua și se va difuza din nou pe ecranele românilor, tot pe Protv.

ADVERTISEMENT