Life

“Șocant a fost”. Cine a primit Golden Buzz-ul de la Smiley și Pavel Bartoș, la Românii au talent

Martina are 8 ani. S-a născut în Italia. Studiază pianul încă de când avea 5 ani și 9 luni și i-a cucerit pe Smiley și Pavel Bartoș cu talentul său. Andi Moisescu a spus despre ea că este un fenomen.
18.02.2022 | 23:49
Socant a fost Cine a primit Golden Buzzul de la Smiley si Pavel Bartos la Romanii au talent
Prestația inegalabilă a Martinei a trimis-o direct în semifinală. Sursa: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Martina este concurenta de la Românii au talent care a primit golden buzz-ul de la Smiley și Pavel Bartoș. Fetița în vârstă de numai 8 ani i-a cucerit pe cei doi prezentatori, care au rămas surprinși de cât de bine cântă la pian.

Concurenta este din Chișinău, însă s-a născut în Milano, Italia. Nu se aștepta să ajungă direct în semifinală, dar felul în care a cântat la pian un colaj cu melodiile lui Frédéric Chopin, fără partitură, i-a lăsat cu gura căscată pe jurați.

ADVERTISEMENT

Smiley și Pavel Bartoș le-au luat-o înainte acestora și au apăsat butonul imediat după încheierea numărului artistic. Mihai Bobonete i-a mărturisit fetiței că o vede să ajungă o mare artistă și speră că atunci când va cânta pe marile scene ale lumii, să-și aducă aminte de el.

Martina a primit golden buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Martina s-a născut în orașul Milano. Mama ei este medic și a plecat din Republica Moldova în Italia, acolo unde l-a cunoscut pe soțul său. Copila nu știa că va ajunge direct în semifinală, dar era convinsă ca va ține minte pentru toată viața apariția la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

„Mama mea s-a dus în Italia să lucreze ca medic și l-a cunoscut pe tata în spital. S-au îndrăgostit, apoi au rămas acolo. Așa m-am născut eu, dar la vârsta de 4 ani m-am întors în Republica Moldova. Cred că aceasta va fi o experiență foarte frumoasă și cred că va rămâne mereu în amintirile mele.”, a spus Martina.

Martina studiază pianul de la vârsta de 5 ani și 9 luni, pe scena Românii au talent a interpretat un colaj cu melodiile lui Frédéric Chopin.

ADVERTISEMENT

„Frédéric Chopin a fost un compozitor foarte romantic, care a trăit în epoca romantică. A fost numit „Pianistul sentimentului prin excelență”. Și-a iubit foarte mult țara și până în ultimele zile de viață el a rugat ca inima lui să fie dusă în Polonia. După piese și după compozitor, eu îmi aleg și rochița.”, a spus concurenta Românii au talent.

Cum au reacționat jurații Românii au talent

Atunci când fetița s-a așezat la pian, juraților nu le-a venit să creadă că ceea ce aud este real. Martina este atât de talentată, încât aceștia au urmărit cu atenție pentru a se convinge că ea chiar poate cânta fără a se folosi de  partitură. La finalul numărului, cu toții s-au ridicat în picioare pentru a o aplauda.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi dau seama cât de mult realizezi tu cam cât ești de valoroasă și de talentată. Dacă la 8 ani, tu cânți așa cum ne-ai cântat nouă acum…

Special m-am ridicat de pe scaunul ăsta și m-am dus lângă Bobo pentru că eu de aici nu-ți vedeam mâinile și voiam să văd acest balet superb pe care mâinile îl fac pe claviatura pianului. Eu cred că noi astăzi am avut șansa uriașă de a vedea un fenomen.”, a spus Andi Moisescu. 

„În situații de genul ăsta mă gândesc cum era dacă un copil ca tine nu ar fi ajuns să se întâlnească cu pianul. Te sperie că poate nu se întâmpla lucrul ăsta.”, a declarat Dragoș Bucur.

„Martina, știi cum ar fi frumos? Ca peste 25 de ani, după un concert din ăsta pe care tu să-l ai la Opera din Paris, eu să-i zic nevestei mele: ‘Eu o știu pe fata asta. Trebuie să ajung la ea în culise.’

Sunt alții care muncesc 15-20 de ani și nu ajung la nivelul ăsta. Nu, acolo era ceva clar. Uluitoare, nu se mai mișca nimeni din scaune. Erai ca la un concert adevărat. Asta îți dezvăluie show-ul ăsta, momente de genul ăsta, în care nu-ți vine să crezi. Și e minunat că se întâmplă așa ceva.”, a dezvăluit Mihai Bobonete.

„Șocant a fost cât de bine cânta la vârsta de 8 ani la pian, cu câtă viteză, cu câtă precizie.”,  a declarat Smiley după ce el și Pavel Bartoș au apăsat pe golden buzz și au trimis-o pe Martina în semifinala Românii au talent.

 

 

 

ADVERTISEMENT