Fotbal intern

PCH, atac direct la conducerea lui Dinamo! Transferul lui Dan Nistor la U Craiova i-a întărâtat pe “câini”: “Plăteşte cineva cu postul?”

03.01.2020 | 19:01
PCH atac direct la conducerea lui Dinamo Transferul lui Dan Nistor la U Craiova ia intaratat pe caini Plateste cineva cu postul
ADVERTISEMENT

Ultraşii din “Peluza Cătălin Hîldan” (PCH) au reacţionat imediat după aflarea veştii că Dan Nistor s-ar putea transfera de la Dinamo la U Craiova. Fanii “câinilor” au postat un mesaj amplu pe pagina oficială de Facebook în care îi atacă pe cei din conducerea clubului, aceştia fiind consideraţi vinovaţi de plecarea căpitanului echipei.

PCH a atacat conducerea lui Dinamo după anunţul transferului lui Dan Nistor la U Craiova

“De-asta avem nevoie de mai multe voturi în Consiliul de Administrație al FC Dinamo. Decizii de felul acesta nu ar trebui luate fără să se ține cont de părerea suporterilor. Asta se întâmplă când cineva taie și spânzură la Dinamo fără să țină cont nici măcar de părerea antrenorului.

ADVERTISEMENT

Așa cum s-a întâmplat și cu demiterea lui Rednic peste noapte pentru că nu ne-a dus în play-off. Acum când suntem tot în playout plătește cineva cu postul? Eventual cel care l-a săpat și pe Rednic.

Sau vor plăti doar cei care îl încurcă pe băiatul din cabinetul 2, de lângă biroul lui Negoiță, în drumul lui către atotputernicie și către distrugerea clubului. Poate vom înțelege în ceasul al 12-lea că singura soluţie este intrarea suporterilor în acționariat.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre voi au înțeles și s-au alăturat Proiectului Socios. Alții au înțeles pe dos și nu au altă preocupare decât să le pună bețe-n roate celor care vor să facă ceva și să arunce cu noroi în Peluza care au ținut Dinamo în viață în ultimii ani”, a fost mesajul ultraşilor din PCH.

Fanii lui Dinamo, împărţiţi după anunţul transferului lui Dan Nistor

O mare parte dintre fanii lui Dinamo contestă transferul lui Dan Nistor la U Craiova, acuzând faptul că mijlocaşul de 31 de ani va semna cu una dintre rivalele din campionat. “Ce mizerie, a plecat fix la o rivală de-a noastră. Parcă era vorba că nu pleci la nicio rivală din România?, a fost mesajul unui fan al lui Dinamo, iritat că Dan Nistor va pleca la echipa din Bănie.

ADVERTISEMENT

“Să-i lăsaţi mutra pe autocar”, “Nu a fost dinamovist adevărat, o să facă tuşa la olteni”, “Nu regret că pleacă la U Craiova” sau “Nu o să facă faţa la U Craiova, aşa cum s-a întâmplat şi la CFR Cluj”, au fost alte câteva mesaje împotriva lui Dan Nistor.

Sunt şi suporteri ai lui Dinamo care nu au contestat plecarea lui Dan Nistor la U Craiova, motivând că decizia este una corectă, din moment ce nu este plătit. “Consider că jucătorul nu are nicio vină. Nu e trădare. Toţi au nevoie de bani”, “Bravo lui! Ce să facă la noi, suntem morţi de ani de zile” sau “Voi stăteaţi să jucaţi pe o chiflă?”, au spus câţiva fani.

ADVERTISEMENT
  • 3 goluri a marcat Dan Nistor în acest sezon la Dinamo, pentru care a jucat 15 meciuri