Sport

PCH, ironii la adresa lui Gigi Becali: „Dinamo i-a furat acest vis. Jucăm în Ghencea înaintea lui ca acasă!”

PCH l-a ironizat pe Gigi Becali, patronul FCSB, după ce suporterii lui Dinamo vor intra pe Ghencea înaintea echipei sale.
13.04.2023 | 16:45
PCH ironii la adresa lui Gigi Becali Dinamo ia furat acest vis Jucam in Ghencea inaintea lui ca acasa
Dinamo va avea peste 5.000 de suporteri la derby-ul din Ghencea cu Steaua. Sursă foto: Facebook PCH
ADVERTISEMENT

PCH a făcut haz de necazul lui Gigi Becali și se laudă că vor juca cu un număr la fel de mare de spectatori ca pe stadionul „Arcul de Triumf”, după ce toate biletele pentru derby au fost epuizate.

PCH râde de patronul FCSB: „Visul lui Gigi! N-a fost să fie”

Peluza Cătălin Hîldan continuă valul de ironii la adresa rivalilor de la Steaua și de la FCSB: „VISUL LUI GIGI! Dinamo i-a furat și acest vis. Își dorea să joace acasă în ghencea. N-a fost să fie. În schimb, Câinii vor juca marți seara, pe arena din marginea orașului, CA ACASĂ”.

ADVERTISEMENT

Dinamo a cerut suplimentarea biletelor din partea CSA Steaua, însă au fost refuzați. Așa că ultrașii îi îndeamnă pe toți suporterii să cumpere bilete și la tribune: „Acum, că am terminat toate cele 5000 de bilete din peluza nord, dorim să facem și un APEL UMANITAR: Haideți să ajutăm Armata să umple și Tribuna a 2-a! Să nu ne trezim cu soldați în tribună, ca pe vremea Comandantului Suprem. În loc de kaki (sic!) să colorăm ghencea în alb și roșu”.

„Câinii” i-au ironizat pe suporterii Stelei, care răspândesc afișe cu meciul prin tot Bucureștiul: „Să nu-i lăsăm să tapeteze toate tomberoanele cu afișul vieții! Nici să se chinuie să umfle cifrele vânzărilor de până acum, că mai aveau puțin și anunțau 60.000 de bilete vândute în primele 3 ore, când de fapt, sectoarele lor sunt încă goale.

ADVERTISEMENT

Oricum e meci mare și pentru ei și vor fi peste media de 400 de oameni pe meci, acasă, pe un stadion nou. Haideți să ocupăm sectoarele din T2, începând cu primul sector de lângă peluza nord!”, se mai arată în comunicatul acid al „alb-roșiiilor”.

Suporterii lui Dinamo au epuizat toate cele 5.000 de bilete la derby-ul cu Steaua. Au mai cerut 2.000 de bilete

Fanii dinamoviști au cumpărat toate cele 5.000 de bilete oferite de CSA Steaua, iar clubul a solicitat oficial alte 2.000 de bilete. „Militarii” au refuzat însă cererea lui Dinamo, chiar dacă până acum gazdele au vândut undeva la aproximativ 10.000 de bilete: „Ghencea alb-roșie! Pe cât de paradoxal și poate chiar neplăcut sună asta, sintagma e adevărată. Pe data de 18 aprilie, imediat după sărbătorile pascale, Câinii vor umple Ghencea. 5000 de bilete au fost epuizate în 2 zile, iar cerere încă există.

ADVERTISEMENT

Suntem cu toții deja în febra meciului, iar sărbătorile ce urmează să vină nu ne mai liniștesc, ci mai mult ne agită. Chiar dacă meciul a fost reprogramat într-o zi lucrătoare din cauza faptului că instituția plătită din bani publici să asigure protecția cetățenilor în fiecare zi nu are efectivele necesare, câinii tot au reușit să umple peluza pe care, în urmă cu aproape 26 de ani o și incendiau. Tot 5000 am fost și atunci!

Până la ora meciului, somnul nostru va fi din ce în mai agitat, iar în mintea noastră nu vor fi decât imagini cu o peluză cucerită sau amintiri de la vechile deplasări unde dominam fondul sonor și jocul din teren. Golurile lui Cătălin Munteanu, Dănciulescu și Niculescu sunt încă proaspete în amintirea noastră și ne aduc aminte de ce Paștele este o sărbătoare specială pentru toată suflarea dinamovistă. Iar dacă atunci îi umileam înainte de Paște și le stricam sărbătorile, anul acesta îi lăsăm să se bucure de Învierea Domnului doar ca apoi să îi întristăm cu Renașterea Câinilor.

ADVERTISEMENT

PCH: „Mergem să jucăm pe stadionul armatei, construit tot din banii noștri”

Cu bilete luate pe banii noștri, cu echipa ținută vie pe banii noștri, cu salarii plătite din banii noștri, mergem să jucăm pe stadionul armatei, construit, practic, tot din banii noștri (știm, am mai făcut aluzia aceasta, dar este la fel de adevărată acum ca și atunci). Astfel, dacă vreunul dintre suporterii rivali prezenți marți pe stadion nu va fi apucat să ia lumină, să nu-și facă griji căci le-o vom aduce noi.

Iar pentru câinii care nu au apucat să își ia bilete, îi sfătuim să le achiziționeze pe cele de la tribuna a 2a, în sectoarele imediat învecinate cu peluza oaspete. Le vom face, în acest fel, un favor și îi vom ajuta să umple stadionul. După acest meci, vom spune cu voce răspicată: Dinamo a înviat! MARȚI, CU TOȚII ÎN GHENCEA! INFO IMPORTANT: Accesul se face cu biletul la meci și buletinul fizic sau o poză a buletinului pe telefon!”, a anunțat PCH într-o altă postare pe Facebook.

 

ADVERTISEMENT