Fotbal intern

PCH vrea să cumpere Dinamo de la Ionuţ Negoiţă! Fanii sunt aşteptaţi să voteze

19.05.2020 | 10:43
PCH vrea sa cumpere Dinamo de la Ionut Negoita Fanii sunt asteptati sa voteze
ADVERTISEMENT

Ionuţ Negoiţă a anunţat în repetate rânduri că este dispus să vândă Dinamo, iar pe lista posibililor cumpărători a intrat şi PCH. Ultraşii din Peluza Cătălin Hîldan au anunţat luni seară că vor să cumpere clubul, dar întâi vor analiza situaţia financiară a echipei.

PCH vrea să cumpere Dinamo de la Ionuţ Negoiţă: “Și tu trebuie să iei parte la această decizie istorică!”

Luni a fost data limită pentru ca Ionuţ Negoiţă să dea un răspuns în privinţa ofertei venite din partea investitorilor spanioli, aşa cum Toni Curea şi Ioan Andone anunţaseră în ultimele zile. Afacerea pare că a picat, iar ultraşii din PCH au anunţat că sunt dispuşi să cumpere clubul.

ADVERTISEMENT

“În urma discuțiilor apărute în ultima vreme și a nesfârşitelor tratative încheiate fără succes, după ce ne-am exprimat susținerea față de ultimii investitori care au negociat pentru cumpărarea clubului, vă anunţăm că vom solicita Clubului FC Dinamo 1948 documentele contabile și actele de inventar.

Le vom studia și vom face o evaluare a situației clubului. Vom prezenta membrilor DDB concluziile în modul cel mai transparent și îi vom invita pe membrii cotizanți să se exprime prin vot în legătură cu preluarea clubului de către suporteri prin ProgramDDB.

ADVERTISEMENT

Și tu trebuie să iei parte la această decizie istorică! În viața asta mai avem ceva de făcut și acum e momentul”, a fost anunţul postat de PCH.

PCH deţine deja 10% din acţiunile lui Dinamo

În ultimele luni, PCH a strâns bani să ajute clubul şi a plătit salariile fotbaliştilor. Din acest motiv, ultraşii au ajuns să deţină 10% din acţiunile clubului. Mai mult decât atât, fanii au ajutat-o pe Dinamo să plătească şi suma necesară pentru licenţa în sezonul 2020-2021 din Liga 1.

ADVERTISEMENT

“Nu e niciun motiv de mândrie. Nu ne lăudăm singuri, pentru că nu am realizat nimic singuri, ci doar împreună cu voi toţi, dar nu trebuie să ne ferim s-o spunem: Dacă noi suporterii nu plăteam licenţa, Dinamo era în liga a III-a. Cu alte cuvinte eram la capătul istoriei lui Dinamo.

Ar fi urmat ani de zile de eforturi pentru a reveni pe prima scenă. Sau poate nu ne-am mai fi revenit niciodată. Zilele acestea glonţul ne-a trecut pe la ureche. 

ADVERTISEMENT

Nu am fi vrut ca Dinamo să ajungă să depindă în mod exclusiv de suporteri, dar din tot ce vedem în jurul nostru, e posibil ca acesta să ne fie destinul. 1.751.201,00 lei reprezintă fapte. ProgramDDB a făcut ieri plăţile (150.000€) pentru a ne asigura că licenţa este rezolvată”, anunţat ultraşii pe 30 aprilie.

ADVERTISEMENT
Tags: