Life

Pe ce cheltuie Răzvan Simion cei mai mulți bani. „Am parteneri diverși care se ocupă”

Răzvan Simion cheltuie cei mai mulți bani pe vacanțe de lux. Spune că de imagine alui se ocupă mai multe persoane și a explicat cât de importante sunt hainele pe care le poartă.
31.07.2022 | 19:18
Pe ce cheltuie Razvan Simion cei mai multi bani Am parteneri diversi care se ocupa
Răzvan Simion, își cheltuiebanii pe vacanțe. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion, colegul lui Dani Oțil de la Antena1, a dezvăluit pe ce îi place să cheltuiască cei mai mulți bani. Colegul lui Dani Oțil a fost mai sincer ca niciodată și a recunoscut, că în ultimii ani, a ținut foarte mult la imaginea lui.

Răzvan Simion își cheltuie banii pe vacanțe de lux

Prezentatorul matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion, în vârstă de 41 de ani, își dorește foarte mult o vacanță. Spune că cel mai mult îi place în Italia și în Bali, unde vrea să se întoarcă veșnic.

ADVERTISEMENT

Dar nu va merge acolo, întrucât în august este prea cald, iar biletele de avion s-au scumpit foarte mult.

„Din fiecare vacanță am venit cu un bagaj de experiențe. Îmi place foarte mult Italia și tragem des acolo, căci acolo știu cum merg lucrurile și îmi e ușor să mă învârt.

ADVERTISEMENT

În Bali m-aș întoarce veșnic, doar nu în august acum, pentru că s-au scumpit foarte tare biletele de avion”, a declarat el pentru Antena Stars.

Răzvan Simion: ”Eu sunt împotriva pieței”

Matinalul Antenei 1 susține că cei mai mulți bani îi investește în el, cheltuind pe vacanțe.

„Ca să fiu egoist, spun că investesc în mine. Îmi place să-mi cumpăr chestii interesante sau să le primesc. Nu mai investesc în mașini și în imobiliare. Eu sunt împotriva pieței, nu știu să le fac, așa că am decis ca toți banii să-i cheltui prin vacanțe, ceea ce vă recomand și vouă”, mai spune Răzvan Simion, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT

Cine îl îmbracă

În privința vestimentației pe care o poartă, Răzvan Simion spune că vestimentația este importantă. Vedeta a mai spus că de imaginea lui se ocupă mai multe persoane.

„Am parteneri diverși care se ocupă de vestimentație, dar, da, în ultima perioadă îmi dă un vibe foarte bun.

ADVERTISEMENT

Chiar m-a întrebat odată o studentă la jurnalism cât de importantă este vestimentația la o emisiune TV și ea nu se aștepta să-i spun că e foarte importantă.

Și că procentele sunt destul de mari în zona asta, pentru că o haină care îți stă bine îți dă și un vibe foarte bun, iar asta contează”, a declarat prezentatorul de la „Neatza”.

ADVERTISEMENT