Life

Pe ce își cheltuie Carmen Tănase averea. Chiar ea recunoaște: „Jumătate din cât câștig se duce pe…”

Pe ce își cheltuie Carmen Tănase averea. Actrișa din serialul Clanul de la Pro TV a recunoscut pe ce dă sume colosale de bani lunar.
23.02.2023 | 20:30
Pe ce isi cheltuie Carmen Tanase averea Chiar ea recunoaste Jumatate din cat castig se duce pe
Pe ce își cheltuie Carmen Tănase averea. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Pe ce își cheltuie Carmen Tănase averea. Actrița a recunoscut că are o „plăcere vinovată” pe care dă sume colosale lună de lună. Ba chiar spune că jumătate din ce câștigă se duce pe acest lucru.

Pe ce își cheltuie Carmen Tănase averea. Actrița a mărturisit totul

Carmen Tănase a recunoscut că există un singur lucru pe care își dă aproape jumătate din tot ce câștigă. Vedeta este profund impresionată de fiecare dată când vede animale, așa că acționează în consecință.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase plătește lună de lună sume impresionate din averea sa pentru a hrăni animalele pe care le găsește pe stradă. Actrița din serialul Clanul spune că există o mulțime de animale abandonate, totul din cauza lipsei de civilizație a oamenilor.

Celebra actriță care a interpretat-o pe Flăcărica în Inimă de țigan a mărturisit că nu poate să treacă nepăsătoare pe lângă toate animalele bătute de soartă, așa că face tot ce poate pentru ca ele să ducă o viață mai bună.

ADVERTISEMENT

Pe ce dă Carmen Tănase sume impresionante din averea sa

Doar că acest lucru se traduce în multe cheltuieli pentru actriță, care a ajuns să dea jumătate din tot ceea ce câștigă pentru câinii maidanezi și pisicile abandonate.

„Căței și pisici. Lumea e necivilizată și abandonează animalele. Și le abandonează şi pe acolo pe unde m-am mutat eu. Iar eu nu pot să trec, așa, nepăsătoare.

ADVERTISEMENT

E greu, e foarte greu, pentru că eu nu prea mai pot să mai fac față situației. Jumătate din cât câștig se duce pe mâncare pentru câini și pisici, pe tot felul de chestii, pe nisip ș.a.m.d. Dar nu se termină chestia asta, niciodată! Tot timpul, apar alții”, a povestit vedeta.

Într-un interviu pentru Click, Carmen Tănase a spus că deja nu mai face față situației, dar nici nu poate să stea nepăsătoare, în ciuda faptului că mereu sunt alte animale ce au nevoie de ajutor.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase s-a mutat lângă București de curând, dar spune că nu îi este greu să facă naveta și că are o mare putere de muncă. Ea chiar a spus că nu vrea să se plângă niciodată pentru că nu ar vrea pauză de la ceea ce face.

ADVERTISEMENT