Life

Pe Horațiu Mălăele îl cunoști foarte bine, dar iată cine este fiul său. Actorul e tare mândru de Bogdan

30.03.2021 | 23:49
Pe Horatiu Malaele il cunosti foarte bine dar iata cine este fiul sau Actorul e tare mandru de Bogdan
Pe Horațiu Mălăele îl cunoști foarte bine, dar iată cine este fiul său. Actorul e tare mândru de Bogdan. Sursa foto: ziarulmetropolis.ro
ADVERTISEMENT

Pe Horațiu Mălăele îl cunoaște o țară întreagă, dar nu același lucru se poate spune despre copiii pe care-i are cu partenera sa de viață, Bogdan și Cristian. Marele actor este tare mândru de băiatul cel mare, care a participat la emisiunea iUmor de la Antena 1 anul trecut. 

Artistul i-a dăruit fiului său trăsăturile, un talent foarte mare și felul de a se prezenta pe scenă. Cu toate acestea vedeta susține că nu dorește ca tânărul de 32 de ani să-i calce pe urme, dorind să-și urmeze propriul drum în această viață.

ADVERTISEMENT

Renumitul actor ar vrea ca fiul său cel mare să meargă pe propriul drum, mărturisind că îi prevede o carieră strălucită în față. Bogdan Mălăele a urmat cursurile Facultății de Regie și Film, însă de o perioadă face stand-up comedy, fiind văzut în show-ul de umor de la Antena 1.

Horațiu Mălăele, mândru de fiul său, Bogdan: ”Are o carieră în față”

„Nu știu dacă el are ceva din talentul meu. După cum nu știu nici dacă-mi doresc să aibă așa ceva, vreo bucățică din talentul meu. Mai degrabă sper foarte tare să aibă amprentele sale speciale.

ADVERTISEMENT

Să nu calce pe urmele lăsate de unul sau de altul, oricum s-ar numi ei. Să meargă pe drumul lui! Are o carieră în față. Asta e sigur!

Nu știu dacă a furat ceva de la mine, cum se spune. Sau de la maică-sa. În fond, să fure de la cine vrea el și să joace așa cum simte el!”, a declarat Horațiu Mălăele despre fiul său cel mare, Bogdan, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT
Horațiu Mălăele, alături de fiul său Bogdan, în Buzău
Horațiu Mălăele, alături de fiul său cel mare, Bogdan. Sursa foto: opiniabuzau.ro

Bogdan Mălăele nu este străin de lumea teatrului, debutând în cariera sa prin intermediul serialului „Mecanicii”. Tânărul face echipă bună cu multe personalități ale stand-upului românesc, printre care se numără: Ionuț Rusu, Andrei Ciobanu, Mane Voicu, Ioana State și mulți alții.

„După cum nu se vede, eu sunt Bogdan Mălăele, a se confunda cu celebrul actor. Creează un fel de confuzie numele ăsta. Recent m-a oprit poliția, mi-a cerut actele și zice: Bogdan Mălăele? Sunteți cumva rudă cu Bogdan Stelea?

ADVERTISEMENT

Nu, e vorba de Horațiu Mălăele. E tata. Atât s-a putut. Se putea mult mai bine, au fost speranţe mult mai mari, dar ăsta e rezultatul.

Crezi că-l moștenești pe tatăl tău? Asta e întrebarea care mă enervează cel mai rău. Sunt absolut sigur că moștenesc tot de la tatăl meu după ce dă colțul. Eu nu înțeleg cum vine treaba asta cu moștenitul.

Taică-miu a făcut un liceu de arte, a făcut o facultate de actorie, un master, un doctorat, a citit mii de cărți, a lucrat 30 de ani să fie unul dintre cei mai buni actori din țară, iar eu a trebui să moștenesc toate astea la naștere.

Ca un stick USB de 4 kile scos din mamă: poftiți, doamnă, i-am pus actorie, dar vedeți că-i ocupă toată memoria, nu mai are loc de mare lucru, poate un sport ușor, ceva gen alergare. Ne pare rău, doamnă, ați vrut actorie de mare calitate, îi ocupă toată memoria”, a spus băiatul marelui actor pe scena de la iUmor.

ADVERTISEMENT
Tags: