Sport

„Pe Ngezana nu l-aș lua nici în divizia B” Pariu în direct Ivanovici – Dragomir

Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir au făcut un pariu în direct. Cei doi au mizat pe nivelul de performanță al lui Ngezana din acest sezon de campionat.
28.10.2023 | 19:14
Pe Ngezana nu las lua nici in divizia B Pariu in direct Ivanovici  Dragomir
Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir au făcut un pariu în direct. Cei doi au mizat pe nivelul de performanță al lui Ngezana din acest sezon de campionat. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Nea Mitică nu este impresionat de jocul pe care îl face fotbalistul sud-african la FCSB. Fostul președinte LPF este de părere că Dawa este un fundaș mai bun decât Ngezana. În acest context, Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir au făcut un pariu în direct.

Pariu în direct Ivanovici – Dragomir

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir au făcut un pariu în direct. Cei doi au pus o miză pe nivelul performanței lui Ngezana din acest sezon de campionat. Fostul președinte LPF este de părere că sud-africanul nu este un fotbalist de talia celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

“(n.r. Nu îți place Ngezana?) Du-te mă, nu l-aș lua nici în divizia B. De Ngezana zic. Dawa e fotbalist bun, datorită calităților pe care le are. La Ngezana nu îmi place nimic. Nu scoate de la adversar mai nimic. Nu merge în atac. Celălalt, chiar dacă nu știe, pleacă în atac, mai face faulturi, mai dă și goluri întâmplătoare”, a declarat Dumitru Dragomir.

În urma declarației lui Nea Mitică, Horia Ivanovici a propus pariul: “Hai să facem pariu, pe o masă, pe ceva. Până la sfârșitul campionatului, Ngezana va fi cel mai bun fundaș central din SuperLiga. Deci va fi în top 3 cei mai buni fundași din SuperLiga. Merge, da?”. Dumitru Dragomir a răspuns pozitiv: “Merge!”

ADVERTISEMENT

Dragomir nu este impresionat de cel mai nou transfer al lui Gigi Becali

Fostul președinte LPF nu este impresionat transferul făcut e Gigi Becali. Mitică Dragomir susține că Dorin Rotariu nu este potrivit pentru modul în care joacă FCSB și a explicat și motivul pentru care crede acest lucru. Nea Mitică este de părere că presiunea este foarte mare pe fostul jucător de la Dinamo.

“Lasă-mă să nu fiu foarte încântat. Nu știu dacă se mulează pe jocul FCSB-ului. Jocul FCSB-ului este foarte dificil. Aici fiecare vrea să facă mai mult, nu au un joc de concepție și de pase într-un sistem tactic. Ei joacă din talent.

ADVERTISEMENT

În momentul când încep să joace și pe idei tactice, nu le mai stă nimeni în cale. Sunt jucători talentați. Nu l-ai văzut pe Tavi Popescu la naționala lui Pancu. Vai de mine! 

(n.r. nu ești dat pe spate de transferul lui Rotariu la FCSB?) Nu, dar e jucător bun, serios, cuminte. De-asta mi-e frică (n.r. presiune). Îl strivește și Gigi, dar și spectatorii. Când îți trage Gigi vreo două, uiți cu buletinul în mână cum te cheamă. E foarte greu, greu, greu de jucat la FCSB”, a spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Secretul remizei Voluntariului cu FCSB

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a dezvăluit secretul remizei Voluntariului cu FCSB. Fostul președinte LPF susține că rezultatul egalului făcut de ilfoveni pe Arena Națională cu FCSB i se datorează. Totul a început cu declarațiile făcute de Mitică Dragomir în cadrul emisiunii.

“Am zis la tine în emisiune. ‘Cine stă la mine la hotel nu pierde meciul’. Și m-ai luat la mișto și nu știu ce. Și a aflat Voluntariul. Au venit și au stat trei ore la mine în hotel și au mâncat. Și nu a putut Steaua (n.r. FCSB) să îi bată. Au auzit la emisiunea ta treaba asta. De aia au venit”, a declarat Mititcă Dragomir.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dumitru Dragomir, despre secretul remizei albe dintre FCSB și FC Voluntari

ADVERTISEMENT