News

Pedofil prins când abuza un copil în trenul care circula spre Brașov. Anchetatorii au rămas șocați de mărturia individului

Reprezentanții IPJ Brașov au transmis recent că au arestat un pedofil surprins chiar în momentul în care abuza un copil în toaleta unui tren care se deplasa spre Brașov.
29.07.2022 | 12:17
Pedofil prins cand abuza un copil in trenul care circula spre Brasov Anchetatorii au ramas socati de marturia individului
Este șocant ce a făcut un pedofil din Brașov în toaleta unui tren. Foto: pxhere.com
ADVERTISEMENT

Individul a profitat la maximum de un moment în care mama băiețelului de 6 ani l-a lăsat nesupravegheat pentru a vedea ce se întâmplă cu al doilea copil al ei, un bebeluș.

Pedofil prins după ce și-a abuzat victima

Astfel, când femeia l-a lăsat singur la toaletă pe băiețel și s-a îndreptat spre compartiment, pedofilul a intrat în toaletă și a început să își atingă victima în zonele intime.

ADVERTISEMENT

Din fericire, mama a revenit imediat la toaletă și a intervenit. Femeia era însoțită de mama ei și de soț, care a avut o reacție pe măsură când a aflat ce s-a întâmplat cu băiețelul lui.

Ulterior, au fost anunțați și polițiștii, care l-au reținut pe bărbatul despre care au aflat că locuia în Brașov. În cele din urmă, pedofilul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de agresiune sexuală.

ADVERTISEMENT

Își abuza și propriul copil

Brașoveanul riscă o pedeaspă și mai mare având în vedere ce le-a spus polițiștilor care l-au anchetat. Astfel, când individul în vârstă de 42 de ani a fost întrebat de ce l-a abuzat pe băiețelul de 6 ani în urmă cu două zile, răspunsul a fost șocant.

Conform jurnaliștilor de la bzb.ro, bărbatul a răspuns că nu i se pare nimic anormal în comportamentul său. Oamenii legii au fost uimiți de replica primită, dar ulterior a venit una și mai dură.

ADVERTISEMENT

Pedofilul a dezvăluit că la fel procedează și cu propriul copil. Totul a fost povestit cu un ton foarte relaxat, aspect care i-a îngrozit pe oamenii legii.

Altfel, amintim că în februarie 2021, pe fanatik.ro se scria despre un pedofil oprit înainte să agreseze o fetiță. Bărbatul a avut un comportament inadecvat față de o fetiță de 12 ani, dar a fost observat de alți părinți și imobilizat de tatăl micuței. Scenele reprobabile au fost înregistrate într-un parc din Cluj, iar individul a fost eliberat pentru că fapta nu s-a consumat.

ADVERTISEMENT
Tags: