Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Peluza Nord, invitație pentru Adi Ilie. “Cobra” a răspuns pe loc: “Aștept să mă suni”. Video exclusiv

Peluza Nord i-a trimis o invitație lui Adrian Ilie. „Cobra” a răspuns afirmativ propunerii lansate de Gheorghe Mustață la FANATIK SUPERLIGA.
28.04.2023 | 10:10
Peluza Nord invitatie pentru Adi Ilie Cobra a raspuns pe loc Astept sa ma suni Video exclusiv
Peluza Nord i-a lansat o invitație lui Adrian Ilie prin Gheorghe Mustață. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Adrian Ilie a împlinit recent 49 de ani și a oferit un amplu interviu pentru FANATIK în care, printre altele, a mărturisit că FCSB este continuatoarea Stelei. „Cobra” a primit o invitație în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI de la Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord.

Peluza Nord, invitație pentru Adi Ilie: „Aștept să mă suni”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei de la FCSB, a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a criticat în termeni duri arbitrajul lui Horațiu Feșnic de la meciul roș-albaștrilor cu Rapid, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

La finalul intervenției, liderul Peluzei Nord i-a făcut o propunere lui Adrian Ilie. „O să-l sun pe Adi Ilie pentru a-l face membru de onoare al Asociației Salvați Steaua”, a fost propunerea lansată de Gheorghe Mustață.

Răpsunsul dat de „Cobra” a fost scurt și la obiect. „Bine. Aștept să mă suni”. Ulterior, Gheorghe Mustață a dezvăluit că va avea o întâlnire cu fosta glorie a Stelei. „Îi mulțumesc frumos și în următoarele zile îl voi suna să mă pot întâlni cu el și să discutăm”. Asociația Salvați Steaua se ocupă de interesele FCSB în „războiul” pentru identitate și palmares cu CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, ironii pentru Gheorghe Mustață: „Poate îl suni și pe Feșnic”

Robert Niță l-a ironizat pe Gheorghe Mustață, plecând de la arbitrajul lui Horațiu Feșnic din meciul Rapid – FCSB, scor 1-0. „Centralul” i-a „iertat” pe Răzvan Onea și Dragoș Grigore de câte un cartonaș roșu pentru intervențiile asupra lui Florinel Coman, respectiv Andrea Compagno.

„Dacă-l suni pe Adi Ilie poate îl suni și pe Feșnic”, a fost ironia lui Robert Niță, urmată de cea a lui Horia Ivanovici. „De ce nu-l faceți pe Feșnic membru de onoare (n.r. Asociația Salvați Steaua)?”, a spus moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

„Bine ne-a făcut Rapidul că ne-a bătut, dar salută-l și pe Feșnic. Nu ne interesează pe noi. Să vedem ce măsuri se vor lua împotriva lui, dar la noi nu prea se iau”, a declarat Gheorghe Mustață. „Ce măsură să se ia Gigi (n.r. Mustață) dacă nu a fost la meci aseară”, a fost replica ironică dată de Adrian Ilie.

Adrian Ilie, categoric în disputa FCSB – CSA: „Nu pot fi acuzat de nimeni, pentru că nu am fost crescut în Ghencea!”

Adrian Ilie are prieteni atât în tabăra celor de la CSA Steaua, cât și în sfera suporterilor de la FCSB. Fostul mare fotbalist al României este de părere că echipa finanțată de Gigi Becali este continuatoarea Stelei.

ADVERTISEMENT

„Nu am probleme cu fanii de la CSA în disputa aceasta cu FCSB. Sunt prieten cu suporteri din ambele tabere. Am jucat la Steaua trei ani. Din punctul meu de vedere, echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei.

Îmi pare rău pentru ceea ce se petrece în ultimii ani. Cele două echipe puteau face un pact. Inclusiv în perioada în care eu am fost manager în Ghencea, au fost discuții în acest sens.

Dar nu s-a rezolvat nimic. Eu sunt prieten și cu cei de la CSA, și cu Gigi. Dar spun că FCSB e Steaua fără discuție! Și nu pot fi acuzat de nimeni, pentru că eu nici măcar nu am fost crescut de copil în Ghencea, am fost crescut la Craiova”, a declarat Adi Ilie, în exclusivitate, pentru FANATIK.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT