Sport

Peluza Nord, mesaj înainte de FCSB – CFR Cluj, derby-ul de titlu. Anunț important pentru fanii care vor fi pe stadion

Peluza Nord FCSB a sunat mobilizarea înainte de meciul cu CFR Cluj. Ce mesaj a fost transmis pentru fani de pe contul oficial.
14.05.2023 | 17:05
Peluza Nord mesaj inainte de FCSB  CFR Cluj derbyul de titlu Anunt important pentru fanii care vor fi pe stadion
La derby-ul FCSB - CFR Cluj vor fi prezenți aproximativ 45.000 de fani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Peluza Nord FCSB s-a mobilizat exemplar pentru derby-ul cu CFR Cluj, iar pe Arena Națională sunt așteptați peste 45.000 de spectatori, lucru fără precedent în această ediție de campionat.

Peluza Nord FCSB sună adunarea pentru derby-ul cu CFR Cluj: „Indiferent de tribună sau peluză, suntem uniți! Punem presiune pe adversar”

Galeria FCSB-ului s-a mobilizat mai mult ca oricând, după ce Farul s-a încurcat cu Universitatea Craiova, iar vicecampioana României visează la titlul de campioană.

ADVERTISEMENT


„#pn1995 #nord1995 #ceicarenuauretrogradat #ceicareaucontinuat. Astăzi începând cu ora 21:00, indiferent de tribună sau peluză, indiferent de vreme sau de… vârstă suntem uniți!

Cântăm împreună, punem presiune pe adversar, suntem o mare familie! Uniți, nimeni nu ne poate învinge! Totul depinde de noi și de cât de mult suntem alături de echipă!”, au transmis ultrașii în dimineața meciului.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord FCSB vrea să umple întreg la stadionul la meciul cu CFR Cluj: „Să-i împingem pe băieție spre o nouă victorie”

În comentarii, ultrașii vicecampioanei au continuat să mobilizeze suporterii: „Azi, 14 mai, ne așteaptă un meci important în campionat contând pentru titlu! Haideți să umplem Arena Națională și să-i împingem pe băieți spre o nouă victorie!

Duminică, un stadion întreg trebuie să vibreze în roșu și albastru! Uniti, nimeni nu ne poate învinge! TOT STADIONUL O SINGURĂ VOCE #MOBILIZAREA #UMPLEMSTADIONU #FĂRĂSCUZE

ADVERTISEMENT

Suntem la mâna noastră! Câștigăm tot și suntem campioni! Echipa are nevoie de noi mai mult ca oricând! Haideți pe bilete!”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a grupului.

FCSB a vândut toate biletele disponibile și clubul a fost nevoit să le suplimenteze

Toate așteptările conducerii clubului au fost depășite în privința vânzării de bilete. Conducerea clubului a luat decizia în ziua meciului să suplimenteze numărul de tichete, iar până la ora 14:00 s-a trecut de 42.000 achiziționate.

ADVERTISEMENT

Așadar, a fost deschis și sunt disponibile încă 5.000 de bilete la inelul 1 de la Peluza Nord, unde ar trebui să stea oaspeții. CFR Cluj va avea însă o galerie mică, formată din câțiva zeci de suporteri. Aceștia vor fi poziționați la inelul trei, pentru a evita orice incidente.

În urma acestui meci, patronul Gigi Becali ar putea încasa o sumă impresionantă pentru un meci de campionat: peste 300.000 de euro, dacă pe stadion vor fi peste 40.000 de fani.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „șansă dublă: x2” la meciul FCSB – CFR Cluj 

ADVERTISEMENT