Sport

Mihai Stoica, anunț important despre Andrea Compagno înainte de FCSB – CFR Cluj. Câți fani vor fi în tribune la derby

Se anunță o afluență record de suporteri la meciul FCSB - CFR Cluj, Mihai Stoica estimând că sunt șanse ca peste 40.000 de oameni să fie în tribunele Arenei Naționale.
14.05.2023 | 12:14
Mihai Stoica anunt important despre Andrea Compagno inainte de FCSB  CFR Cluj Cati fani vor fi in tribune la derby
Se anunță o afluență record de suporteri la meciul FCSB - CFR Cluj, Mihai Stoica estimând că sunt șanse ca peste 40.000 de oameni să fie în tribunele Arenei Naționale. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este convins că pasul greșit al Farului pe terenul Universității Craiova, care înseamnă că ”roș-albaștrii” sunt la mâna lor pentru cucerirea titlului, va fi o motivație în plus pentru fani.

Arena Națională, plină la FCSB – CFR Cluj. Câți suporteri vor fi în tribune

Mihai Stoica a anunțat că până la acest moment s-au vândut peste 30.000 de bilete la partida FCSB – CFR Cluj, din etapa a 8-a a play-off-ului din SuperLiga, însă speră ca la jocul de pe Arena Națională să fie prezenți peste 40.000 de suporteri.

ADVERTISEMENT

”Cred că vom avea peste 40.000 de fani. Sărisem de 30.000 de bilete vândute și cred că rezultatul de la Universitatea Craiova – Farul înduplecă și alți suporteri să părăsească fotoliile și să vină la noi. Va fi un meci pe care orice fotbalist vrea să-l joace”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

Oficialul vicecampioanei României a dezvăluit că Andrea Compagno este refăcut complet după ce a fost la tratament la ”vraciul” Marijana Kovacevic, așa cum a FANATIK a anunțat în exclusivitate, și va putea juca împotriva CFR-ului.

ADVERTISEMENT

”Compagno a venit în această noapte (n.r. – sâmbătă noapte) de la Belgrad. E bine, va putea să joace. A făcut toate mișcările posibile și e bine”, a spus Mihai Stoica, despre golgheterul ”roș-albaștrilor”.

Mihai Stoica, glume pe seama celor de la CSA Steaua

Antrenorul Elias Charalambous a precizat într-o conferință de presă faptul că atacantul italian va începe derby-ul cu CFR Cluj pe banca de rezerve, dar se știe că deciziile la FCSB sunt luate de patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Cred că Andrea Compagno nu e pregătit să joace din primul minut. Dar are șanse să fie pe bancă. David Miculescu e într-o stare perfectă. E bine. E pregătit”, a afirmat tehnicianul cipriot.

Mihai Stoica nu se lasă și a continuat ironiile la adresa celor de la CSA Steaua. A postat pe contul său de Instagram o poză cu coada de la casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia, cu o zi înainte de derby-ului dintre FCSB și CFR Cluj și s-a întrebat retoric: ”Oare care e Steaua?”

ADVERTISEMENT

Dacă pe Arena Națională vor fi 40.000 de spectatori, așa cum prevede managerul general, acest lucru ar însemna un record pentru acest sezon din SuperLiga. Tot FCSB deține și actualul record de asistență, de la meciul cu Rapid din sezonul regulat, când pe partida a fost urmărită din tribune de 31.233 de fani.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „șansă dublă: x2” la meciul FCSB – CFR Cluj 

ADVERTISEMENT