Sport

Peluza Sud, amenințare pentru FCSB: “Doar Steaua în Ghencea, ori război”. Video

Peluza Sud, amenințare pentru FCSB: "În Ghencea doar noi, ori război", a fost mesajul tranșant afișat de ultrași la stadion.
08.11.2021 | 19:54
Peluza Sud amenintare pentru FCSB Doar Steaua in Ghencea ori razboi Video
Peluza Sud, amenințare pentru FCSB: "Doar Steaua în Ghencea, ori război". Video. Sursă foto: captură instagram cont Armata 47 Vest
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut din nou cerere pentru a putea juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Steaua”, motivând că sezonul de Liga 2 se încheie în decembrie.

Gheorghe Mustață a explicat în exclusivitate pentru FANATIK că liderii Peluzei Sud au avut o întâlnire cu cei de la CSA Steaua în care s-a discutat despre cererea FCSB-ului de a evolua pe arena din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Peluza Sud Steaua declară război FCSB! Amenințări în cazul în care echipa lui Becali va fi primită în Ghencea

Reacția Peluzei Sud nu a întârziat să apară iar grupul ultras Armata 47 Vest, care s-a desprins din Peluza Nord, a făcut un protest în fața stadionului Ghencea și au afișat mai multe bannere printre care și mesajul: „În Ghencea doar noi, ori război”.

Ultrașii au aprinse mai multe torțe și au scandat „Suntem noi, Steaua suntem noi!”, un mesaj clar pentru cei care contestă cauza lor.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARMATA 47 VEST (@armata47vest_)

Suporterii de la Peluza Sud Steaua au protestat împotriva ideii ca FCSB să joace în Ghencea și la meciul naționalei cu Armenia, când au afișat un banner sugestiv, deși au anunțat că nu vor mai veni meciuri atâta timp cât intrarea se va face pe baza certificatului verde.

Mesajele afișate de Peluza Sud Steaua la meciul România - Armenia
Mesajul afișat de Peluza Sud Steaua la meciul România – Armenia.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB: „Să se facă cereri încontinuu din partea clubului ca noi să fim lăsați să jucăm acolo”

Gheorghe Mustață a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că liderii Peluzei Sud vor protesta împotriva acestei decizii și fac presiuni asupra conducerii să nu accepte cererea venită din partea FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Știu că a fost o ședință. Au discutat, dar nu știu despre acest protest. Știu că au avut o ședință joi sau vineri și că, vezi Doamne, nu vor să ne lase. Dar noi vom cere. Vom discuta, la nivel de conducere, să facă cerere, pentru că Liga a doua se întrerupe. Nu știm ce vor face. Eu știu că cererea e făcută, dar mai insistăm, să mai facem o cerere.

Dar noi ne menținem poziția. Și prin Asociație, și personal, suntem de acord să se facă cereri încontinuu din partea clubului ca noi să fim lăsați să jucăm acolo.

ADVERTISEMENT

Putem juca pe oricare stadion, atât timp cât banii aparțin tuturor cetățenilor din România. Joacă cine vrea. Oricine își dorește și plătește joacă. Vom face încontinuu cereri. Ce protest să facă Peluza Sud? Să facă, e treaba lor. Este strict problema lor, nu ne băgăm”.

Gheorghe Mustață: „Dacă nu ne lasă, trebuie să ne argumenteze”

„Dacă nu ne lasă, trebuie să ne argumenteze, să ne spună despre ce este vorba. Dacă ne lasă, vom juca acolo. Nu pot să-mi dau seama ce motive vor găsi. Motive poți găsi oricând.

Stadionul, dacă nu va fi folosit, va ajunge din nou o paragină. Nu văd de ce nu ne-ar lăsa, atât timp cât Liga 2 se va întrerupe. Săptămâna aceasta vom face o altă cerere”.

Potrivit legislației, un club departamentul nu poate refuza o cerere oficială venită din partea altei echipe care solicită să închirieze un stadion construit din bani publici dacă nu există un motiv obiectiv. În caz contrar, este vorba despre dosar penal și alte probleme cu justiția.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,87 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT