Sport

Peluza Sud Craiova, decizie finală! Ce se întâmplă la derby-ul FCU – FCSB

Peluza Sud 1997 a luat o decizie foarte importantă înainte de derby-ul dintre FC U Craiova 1948 și FCSB din prima etapă.
16.07.2023 | 09:21
Peluza Sud Craiova decizie finala Ce se intampla la derbyul FCU  FCSB
Peluza Sud 1997 va susține în continuare echipa lui Adrian Mititelu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Peluza Sud Craiova amenința că va retrage sprijinul echipei lui Adrian Mititelu, după declarațiile lui „Gogoașă”, însă ultrașii au revenit în ultima clipă asupra deciziei.

Peluza Sud Craiova, la un pas de desființare: „Marea majoritate a decis continuarea activității”

Peluza Sud 1997 a emis un comunicat de presă în care și-a anunțat decizia înainte de meciul de la Târgu-Jiu cu FCSB„În urma întâlnirilor și discuțiilor avute în ultima săptămâna între brigăzile Peluzei, marea majoritate a brigăzilor a decis continuarea activității.

ADVERTISEMENT


Dintre toate lucrurile care merg prost în țara asta, justiția își face cel mai bine remarcată prezența. Decizii abuzive, decizii întoarse, decizii absurde, iar lista poate continua mult și bine”.

Ultrașii condamnă starea de fapt a societății din România și în primul rând autoritățile: „Persoane date ca fiind decedate se luptă să demonstreze statului român că, evident, sunt în viața. Criminalii se plimbă liberi prin oraș, drogurile se găsesc la orice colț, traficul la granița e mai liber ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că sportul nu putea fi absent din practicile de ‘bună credință’ ale justiției. Ar fi degeaba să mai catalogăm noi acum proaspăta decizie legată de palmares, atât noi cât și ei știu adevărul”.

Peluza Sud 1997, mesaj clar: „În viața sunt puține lucruri pentru care chiar merită să lupți”

Peluza Sud Craiova continuă lupta și are un discurs acid la adresa justiției: „În viața sunt puține lucruri pentru care chiar merită să te lupți indiferent de premise, situație și finalitate: pentru adevăr! Dacă draga noastră justiție românească nu a dorit, din prea binele cunoscute motive și influențe, să facă public adevarul, îl vom face noi, prin cântecele și prezenta noastră.

ADVERTISEMENT

Peluza Sud este un pilon de baza al spiritului Universității Craiova, iar Peluza Sud nu se va da niciodată la o parte atât timp cât spiritul este in viață!”. 

Galeria lui FC U Craiova 1948 nu i-a uitat nici pe cei de la Peluza Nord ,care susțin echipa lui Mihai Rotaru: „Dragi rivali, spor la mesaje și ironii ieftine. O să dați dovadă iar de maturitate și mentalitate. Nu ne afectează deloc și ne dorim ca voi să nu treceți prin recele dus al justiției românești așa cum cel mai de preț club al României a fost nevoit să o facă.

ADVERTISEMENT

Pe această cale reamintim că toate deciziile oficiale ale Peluzei Sud sunt anunțate strict prin intermediul acestei paginii. Ne vedem mâine la Targu Jiu! Știința suntem noi!”, se mai arată în amplul comunicat.

ADVERTISEMENT