Sport

Reacția categorică a fanilor CSA Steaua la planul prin care Peluza Nord vrea să readucă FCSB în Ghencea: „Doar peste cadavrele noastre!”

În ciuda planului fantezist anunțat de Gheorghe Mustață, ultrașii celor de la CSA Steaua rămân fermi pe poziție: nici nu concep ca FCSB să evolueze în Ghencea.
19.11.2021 | 16:58
Reactia categorica a fanilor CSA Steaua la planul prin care Peluza Nord vrea sa readuca FCSB in Ghencea Doar peste cadavrele noastre
Ultrașii CSA Steaua nu dau înapoi în disputa cu FCSB. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Deși ultrașii FCSB și-au exprimat – prin vocea liderului Gheorghe Mustață – convingerea că rivalii de la CSA Steaua vor îngropa securea războiului și le vor permite să evolueze pe noua arenă din Ghencea odată cu retragerea lui Gigi Becali, poziția celor de la Peluza Sud este cu totul și cu totul alta.

Aceștia se opun vehement unei posibile împăcări între cele două grupări care se consideră continuatoare ale culorilor roș-albastre și solicită clubului Armatei să dezmintă în mod oficial scenariul lansat de Mustață. „FCSB, gazdă în Ghencea doar peste cadavrele noastre”, se arată în comunicatul emis vineri după-amiază, prin intermediul rețelelor de socializare, ca reacție la planul „uluitor” al suporterilor vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

Concret, odată cu preluarea echipei, în schimbul a 10 milioane de euro (n.r. prețul fixat de Becali), Edi Iordănescu ar lua din nou loc pe banca tehnică, urmând ca postul de președinte să-i revină tatălui său, Edi Iordănescu, în timp ce Victor Pițurcă ar urma să se alăture proiectului ca manager general.

Ultrașii CSA Steaua nici nu vor să audă de o fuziune cu FCSB

Dragi steliști, Steaua București nu va fuziona niciodată cu Fotbal Club FCSB. Peluza SUD nu va accepta niciodată fanii FCSB-ului alături de orice înseamnă Steaua București.

ADVERTISEMENT

FCSB, gazdă în Ghencea doar peste cadavrele noastre. Așteptăm o reacție a clubului nostru care să liniştească adevărații suporteri stelişti legat de afirmațiile de 2 bani din presa sportivă”, a transmis Peluza Sud, facțiune care susține Clubul Sportive al Armatei Steaua, aflat în acest moment pe poziția a șasea în clasamentul ligii secunde, fără drept de promovare.

Gigi Becali, mesaj pentru Mustață: „Am făcut un calcul, dă-mi 10 milioane și-ți dau FCSB”

Chestionat pe marginea subiectului, Gigi Becali s-a arătat dispus, mai în glumă, mai în serios, să renunțe la FCSB în cazul în care suporterii vor reuși să strângă cele 10 milioane de euro, dar tranzacția implică doar societatea, cu locul din Liga 1, plus „3-4 jucători”. Nu și Academia din Berceni.

ADVERTISEMENT

I-am zis (n.r.- lui Mustață): ‘Dacă o iubiți, cumpărați-o, bă’. Eu sunt om de afaceri, eu vreau bani. Sunt serios, am făcut un calcul, i-am zis să-mi dea 100 de milioane.

Domne, zici așa să n-o vinzi. Bine, mă, 10 milioane. Dacă vorbim serios, nu de Mustață, că strânge el 10 euro de suporter, nu strânge mai mult de 10.000.

ADVERTISEMENT

Eu am făcut o socoteală, să vină oricine. Dă-mi 10 milioane și-ți dau FCSB. Că atât îți dau, societatea și 3-4 jucători, fără academie.

Numele, locul și continuitatea, coeficientul UEFA. Eu o vând, dar nu o cumpără ei. Nu au de unde, orice om serios se gândește.

Bine, să zicem că găsim 10 milioane, dar după aia costă 500.000 pe lună. De unde?”, a declarat latifundiarul din Pipera la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,10 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT