Fotbal intern

Penedo se vede campion cu Dinamo: “Simt că aşa se va întâmpla”

04.08.2018 | 09:24
Penedo se vede campion cu Dinamo Simt ca asa se va intampla
ADVERTISEMENT

Penedo se vede campion cu Dinamo. Panamezul din poarta formaţiei din Ştefan cel Mare şi-a setat un obiectiv important pentru noul sezon din Liga 1 Betano. După ce a cucerit Cupa Ligii în stagiunea 2016 – 2017, Jaime Penedo crede că Dinamo poate lua titlul în aceeastă stagiune.

Singurul jucător din campionatul intern care a evoluat la Campionatul Mondial din Rusia, din această vară, vorbeşte despre ce poate realiza în acest an alături de FC Dinamo Bucureşti.

ADVERTISEMENT
Penedo se vede campion cu Dinamo. Portarul "câinilor" primeşte un gol la Campionatul Mondial din Rusia, în meciul contra Angliei
Penedo se vede campion cu Dinamo. Portarul “câinilor” primeşte un gol la Campionatul Mondial din Rusia

Penedo se vede campion cu Dinamo

“Noi, jucătorii, avem totul foarte clar în minte, vrem să intrăm în play-off și să mergem chiar mai departe. Să aspirăm la câștigarea titlului. Să încercăm. Acum e devreme să spunem că e posibil sau imposibil. Dar eu cred că e posibil să fim campioni. Simt asta! Vom lupta. E un an lung, sunt multe meciuri, avem nevoie să luăm totul pas cu pas și să jucăm foarte bine. Cred că va fi un campionat mai competitiv decât sezonul trecut și nu e ușor.Dar principalul obiectiv rămâne play-off-ul, apoi vedem ce putem face acolo.

Când s-a terminat sezonul trecut a fost foarte dificil să-i spun “nu” lui Dinamo. Sunt mulţumit și liniștit aici, familia se simte bine. Mă simt capabil fizic și mental. Chiar mi-aș dori un sezon remarcabil! Am motivaţii noi, după ce s-a întâmplat anul trecut, am acel “ceva” care să mă pună în mișcare. Am rămas pentru că obiectivul pe care-l am acum în minte creează în mine dorinţa de a lupta pentru el. Un trofeu important”, a spus portarul Jaime Penedo pentru Gazeta Sporturilor.

ADVERTISEMENT

Ce zice de golul lui Coman

Jaime Penedo spune că ia campionatul cu Dinamo, dar atrage atenţia că pentru asta este nevoie de mai multă atenţie şi seriozitate din partea tuturor de la FC Dinamo Bucureşti.  În derby de România, încheiat la egalitate, scor 3-3, Florinel Coman a punctat direct din lovitură de la colţ, iar Jaime Penedo spune că a fost vorba şi despre noroc la acea fază: “Anul acesta, va fi un campionat mult mai disputat decât precedentul. Golul acela e complicat, se întâmplă foarte rar, e ciudat. E cel mai supărător gol pe care l-am primit în România. E un gol stupid pentru felul în care a intrat mingea în poartă. Nu e vorba de vina cuiva, nu trebuie căutaţi vinovaţi. E vorba puţin și de noroc. Trebuie să fim mai atenţi la faze de genul acesta și să le evităm pe viitor, pentru că nu poţi primi așa goluri”, a mai spus portarul panamez al lui FC Dinamo Bucureşti pentru aceeaşi sursă.

Penedo se vede campion cu Dinamo. Harlem Gnohere,Jaime Penedo şi Mihai Popescu în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti
Penedo se vede campion cu Dinamo. Harlem Gnohere,Jaime Penedo şi Mihai Popescu

36 de ani are Jaime Penedo, jucător care mai are contrtact cu FC Dinamo Bucureşti până în vara anului viitor

Citeşte şi:

  • Cornel Dinu, atac la Florin Bratu: „Să nu vorbească de ADN-ul lui Dinamo”
  • Cum a refuzat Dan Nistor oferta FCSB: “N-o să trădez niciodată”
  • Ionel Dănciulescu, out de la Dinamo?! Cine vine în locul lui
ADVERTISEMENT