News

Pensie de 7 mii de lei pe lună pentru un deputat AUR! Cine este Georgel Badiu, pensionar MAI

20.03.2021 | 10:02
Pensie de 7 mii de lei pe luna pentru un deputat AUR Cine este Georgel Badiu pensionar MAI
Georgel Badiu primește o pensie uriașă. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Pensie de 7 mii de lei pe lună pentru un deputat AUR! Vorbim despre Georgel Badiu, membru important în Partidul Alianța pentru Unirea Românilor. Deși are doar 52 de ani, acesta e la pensie încă din 2019. Primește anual o sumă la care alții nici nu îndrăznesc să viseze. 

Pensionar MAI, acesta încasează o pensie în valoare de 85.200 de lei, adică 7.100 de lei pe lună. Și asta în timp ce pensia minimă, în România este de puțin peste 700 de lei.

ADVERTISEMENT

Newsweek.ro notează că, deși încasează valoarea a zece pensii minime, Georgel Badiu îl plânge pe „românul obișnuit” care de 30 de ani moare cu zile.

Pensie de 7 mii de lei pe lună pentru un deputat AUR!

„Adevărul este că în România nimănui nu-i pasă de copiii abandonaţi, de românul sărac, de cel bolnav, de toţi aceşti oameni ce sunt condamnaţi la un drum la capătul căruia nu se întrevede nici măcar un simulacru de luminiţă.

ADVERTISEMENT

Inteligenţă artificială, digitalizare, educaţie online… Vorbe şi deziderate frumoase, care sună a science fiction în contextul necazurilor românului obişnuit.

Cum putem măcar să ne imaginăm că mergem mai departe pe calea unei dezvoltări spectaculoase, lăsând în urmă atâţia semeni sărmani sau bolnavi ce mor cu zile, suflete şi conştiinţe care se pierd doar pentru că unii care împart pâinea îi uită la poarta istoriei?”, a spus Badiu în Parlament.

ADVERTISEMENT

De remarcat că George Badiu a donat 20.500 de lei, adică valoarea a 30 de pensii minime către AUR în campania electorală, scrie Jurnalul de vrancea.

Georgel Badiu a ieșit în evidență printr-un amendament care ar limita purtarea maștilor la spațiile închise și instituțiile publice.

ADVERTISEMENT

„Suntem singurul partid parlamentar care își asumă lupta cu măsurile abuzive și exagerate luate de actualul guvern”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a partidului. Amendamentul a fost asumat de 3 deputați AUR: Raisa Enachi, Ringo Dămureanu și Georgel Badiu

ADVERTISEMENT