Life

Pentru câți bani cântă Constantin Enceanu la o petrecere. Tariful interpretului de muzică populară pentru o oră

19.08.2020 | 21:32
Pentru cati bani canta Constantin Enceanu la o petrecere Tariful interpretului de muzica populara pentru o ora
Constantin Enceanu nu are un preț fix pentru evenimentele la care cântă. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu este unul din cei mai doriți interpreți de muzică populară pe la cele mai importante evenimente din viața unui om, însă pentru câți bani se ridică artistul din pat? Există niște prețuri care circulă pe internet, iar noi ți le spunem.

Constantin Enceanu cântă pe 2.200 de euro aproximativ

Trebuie precizat că tariful pentru care cântă un artist nu este bătut în cuie. Acesta diferă de la eveniment la eveniment, de echipa de care are nevoie (dacă va fi prezent cu orchestră și dansatori ori doar cu negativele melodiilor).

ADVERTISEMENT

În cazul lui Constantin Enceanu, potrivit site-ului artiștipentrununtă.ro, acesta ar cere în jur de 2.200 de euro pentru o oră de prestație pe scenă.

Cei care l-au chemat pe la nunți și botezuri spun că folcloristul nu ar coborî prețul unei ore de cântat la mai mult de 1.100 de euro.

ADVERTISEMENT

Artistul de 56 de ani este unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică folclorică din Oltenia, iar cei care și-l doresc la vreun eveniment  pot contacta fără probleme pagina oficială a acestuia, unde cel mai probabil vor intra în legătură cu impresarul.

Membru al Ansamblului Maria Tănase, unul din copiii de suflet ai Marioarei Murărescu  la „Tezaur folcloric”

Constantin Enceanu a devenit unul din cei mai promițători interpreți de muzică populară începând cu anul 1985. Între 1985 și 1991 a câștigat 19 concursuri muzicale, printre care marele premiu al Festivalului Maria Tănase desfășurat la Craiova.

ADVERTISEMENT

În 1992 a devenit membru al Ansamblului Maria Tănase, iar artistul a fost tot mai des chemat să cânte la Televiziunea Română în anii următori, în special în emisiunea Tezaur focloric realizată de regretata Marioara Murărescu.

Enceanu nu se mândrește doar cu o carieră în muzică excepțională, ci și cu o familie minunată. Este căsătorit de treizeci de ani cu Angela, cu care are o fată pe nume Cristina Cătălina.

ADVERTISEMENT