Sport

Pep Guardiola a scăpat de marea frustrare care l-a făcut să spună: “Sunt un ratat!”. Ce mesaj i-a transmis Julia Roberts

Pep Guardiola a fost felicitat de actrița Julia Roberts după ce Manchester City a câștigat trofeul UEFA Champions League.
11.06.2023 | 23:23
Pep Guardiola a scapat de marea frustrare care la facut sa spuna Sunt un ratat Ce mesaj ia transmis Julia Roberts
Julia Roberts l-a felicitat pe Pep Guardiola pentru triumful în Champions League cu Manchester City. Foto. colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Împinsă de la spate de Pep Guardiola, Manchester City a cucerit primul trofeu Champions League din istorie. „Cetățenii” au învins-o în ultimul act pe Inter, scor 1-0 la Istanbul. Actrița Julia Roberts a ținut să-l felicite pe antrenorul spaniol cu un mesaj pe rețelele de socializare.

Ce a postat Julia Roberts după ce Manchester City a câștigat Champions League

Manchester City a obținut o victorie categorică împotriva lui RB Leizpig, scor 7-0 în returul din optimile Champions League. Totuși, la conferința de presă de la finalul acelei partide, Pep Guardiola a mărturisit că orice performanță ar înregistra în Champions League se va dovedi a fi un eșec.

ADVERTISEMENT

Legendarul antrenor a mărturisit că reprezintă un eșec în cea mai tare competiție intercluburi din Europa chiar dacă ar câștiga de trei ori la rând întrecerea. Ibericul a făcut referire la vizita celebrei actrițe Julia Roberts, în 2016, în orașul Manchester.

Artista a vizitat în urmă cu șapte ani Old Trafford, arena rivalei Manchester United, și a ignorat-o total pe Manchester City. „Sunt un eșec în Champions League! Vă voi dezvălui un secret. Orice s-ar întâmpla în Champions League, chiar dacă am câștiga de 3 ori la rând competiția, tot un ratat aș fi. Am 3 idoli în viață: Michael Jordan, Tiger Woods și Julia Roberts.

ADVERTISEMENT

Julia Roberts a venit la Manchester acum câțiva ani. Nu în anii ’90, când Alex Ferguson câștiga titluri după titluri, ci acum câțiva ani, când deja eram mai buni decât United. Și a mers să-i viziteze pe ei! Nu a venit să ne vadă pe noi.

Chiar dacă voi câștiga Champions League aici, nu se compară cu faptul că Julia Roberts a venit la Manchester, dar nu a trecut să ne viziteze. Nimic nu se compară cu această dezamăgire. E idolul meu…”, declara Pep Guardiola în luna martie.

ADVERTISEMENT

„Felicitări Pep pentru că ți-ai condus echipă să devină campioană”

Concret, vizita actriței Julia Roberts la Manchester a avut loc în noiembrie 2016. Artista din SUA a urmărit din tribunele stadionului Old Trafford partida dintre Manchester United și West Ham, scor 1-1, iar la final a coborât pe gazon și s-a fotografiat cu fotbaliștii.

În urma succesului istoric obținut de Pep Guardiola în Champions League alături de Manchester City, Julia Roberts l-a felicitat pe antrenor cu un mesaj postat pe rețelele de socializare. „Felicitări Pep pentru că ți-ai condus echipa să devină campioană în Champions League”, a fost mesajul postat pe Instagram de Julia Roberts.

ADVERTISEMENT

Actrița în vârstă de 55 de ani a atașat mesajului o fotografie cu Pep Guardiola în timp ce sărută trofeul Champions League. Fost tehnician la Barcelona sau Bayern Munchen, Pep Guardiola a ajuns la cel de-al treilea trofeu obținut în UEFA Champions League din postura de antrenor.

ADVERTISEMENT