Sport

Pep Guardiola, apariție spectaculoasă în Real Madrid – Manchester City 3-3! „Bijuteria” cu care s-a afișat ibericul costă 1,3 milioane de euro. Foto

Pep Guardiola a fost protagonistul unei apariții spectaculoase în Real Madrid - Manchester City, scor 3-3, în sferturile UEFA Champions League.
10.04.2024 | 18:59
Pep Guardiola aparitie spectaculoasa in Real Madrid  Manchester City 33 Bijuteria cu care sa afisat ibericul costa 13 milioane de euro Foto
Pep Guardiola a avut o apariție spectaculoasă în Real Madrid - Manchester City, scor 3-3, în sferturile UEFA Champions League.
ADVERTISEMENT

Pep Guardiola a fost unul dintre protagoniștii thriller-ului Real Madrid – Manchester City, scor 3-3, în prima manșă a „dublei” din sferturile UEFA Champions League. Antrenorul spaniol a purtat la mână un ceas unic în valoare de 1,3 milioane de euro.

Pep Guardiola, apariție spectaculoasă în Real Madrid – Manchester City 3-3! „Bijuteria” cu care s-a afișat ibericul costă 1,3 milioane de euro

Real Madrid și Manchester City au făcut spectacol pe Santiago Bernabeu, în meciul tur din sferturile UEFA Champions League. Cele două formații de top din Europa s-au aflat la conducere, pe rând, însă meciul s-a terminat la egalitate, iar calificarea în semifinale se decide la retur.

ADVERTISEMENT

Pep Guardiola a fost un car de emoții la marginea terenului. Antrenorul spaniol al lui Manchester City a purtat la mână un ceas Richard Mille 27-01. Este vorba despre un ceas realizat în ediție specială în cinstea legendarului jucător de tenis, Rafael Nadal.

Pep Guardiola este unul dintre puținii care care se află în posesia unui ceas Richard Mille 27-01. Compania Richard Mille a fabricat doar 50 de ceasuri de acest fel. Prețul unui astfel de ceas este de 1,3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Pep Guardiola deține o „bijuterie” rară! Apariție de gală pe Santiago Bernabeu

Conform Marca, ceasul Richard Mille 27-01 cântărește doar 18,83 grame. În primă fază, „bijuteria” s-a vândut cu suma de 800.000 de euro. Valoarea ceasului a crescut constant. În prezent, accesoriul este cel mai ușor ceas mecanic din lume.

1

La finalul thriller-ului Real Madrid – Manchester City, Pep Guardiola a lăudat jocul echipei sale din a doua repriză. În partea a doua a jocului, britanicii au revenit de la 1-2 și au preluat conducerea (3-2). Fede Valverde a stabilit scorul final.

ADVERTISEMENT

“Sunt atât de periculoşi în tranziţie, încât pot marca oricând mai multe goluri, dar am controlat foarte bine jocul. Este imposibil să controlezi totul împotriva celor de la Real Madrid.

Bernabeu este un stadion special. La 3-2 credeam că meciul s-a terminat, dar aici nu se termină niciodată. Totul este în regulă. Este Bernabeu, prietene! Vii din Anglia şi nu ştii ce înseamnă să joci pe Bernabeu. Să marchezi trei goluri aici este foarte tare”.

ADVERTISEMENT

La Manchester, meciul se va disputa cu casa închisă, suporterii ne vor ajuta să înscriem un gol şi vom încerca să facem restul. E simplu, echipa care va câştiga va fi în semifinale”, a spus Pep Guardiola, la finalul meciului.

ADVERTISEMENT