Premier League

Pep Guardiola, iritat de jurnaliști. A răspuns ironic când a fost întrebat câte goluri va marca City cu Southampton VIDEO

10.03.2021 | 17:01
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a răspuns ironic când a fost întrebat câte goluri va marca echipa lui cu Southampton, grupare care a încasat, recent, 9 goluri de la Manchester United, care tocmai a învins-o pe City.

”Câștigăm cu 18-0”, a spus Gurdiola, când i s-a amintit rezultatul ”Sfinților” din meciul cu Manchester United, de la începutul lunii februarie.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul spaniol a revenit asupra discursului și a precizat că este doar o ironie, încercând să răspundă unei întrebări pe care o considera nepotrivită.

Enervat de întrebare, Pep Guardiola a răspuns ironic

Cu 44 de goluri primite în 27 de meciuri, Southampton este una dintre cele mai bune încasatoare din actuala ediție de Premier League. Doar patru echipe au primit mai multe goluri: Sheffield United (45), Leeds (46), Crystal Palace (47) și West Bromwich (56).

ADVERTISEMENT

În condițiile în care City a pierdut derby-ul cu United (0-2), la sfârșitul săptămânii trecute, și mergând pe ideea că ”Diavolii” din Manchester au marcat de 9 ori în poarta ”Sfinților”, Guardiola a fost chestionat dacă echipa lui, lider în Premier League, poate da mai mult?

Vom câștiga 18-0. Ce întrebare e asta? Ascultă, au luat nouă (Southampton) pentru că au jucat în inferioritate numerică cu Manchester United. Crezi că e o glumă? Că vom marca 18 goluri? Haide, fii serios. Noi vom încerca doar să câștigăm jocul”, a replicat tehnicianul spaniol.

ADVERTISEMENT

Parcurs perfect pentru „cetățeni” în 2021

Manchester City este lider autoritar în Premier League, cu 65 de puncte, 11 peste principala urmăritoare, Manchester United, cu 10 etape înaintea finalului de sezon.

Chiar dacă matematic există șanse să fie ajunsă din urmă, trupa lui Pep Guardiola se poate considera campioană. „Cetățenii” sunt calificați și în finala Cupei Ligii, și în optimile Ligii Campionilor, competiție în care aproape și-au asigurat prezența în sferturi după 2-0, în manșa tur cu Borussia M’gladbach.

ADVERTISEMENT

Ultimele trofee cucerite de City sunt Cupa Ligii și Supercupa Angliei, anul trecut.