Sport

Pep Guardiola și-a ales câștigătoarea pentru Cupa Mondială. Tehnicianul a fost dat de gol de un jucător al lui Manchester City

Pep Guardiola a fost dat de gol de un fotbalist de la Manchester City cu privire la echipa pe care o vede favorită la Cupa Mondială din Qatar.
29.10.2022 | 10:40
Pep Guardiola sia ales castigatoarea pentru Cupa Mondiala Tehnicianul a fost dat de gol de un jucator al lui Manchester City
Pep Guardiola a dezvăluit numele echipei pe care o consideră favorită la câștigarea Cupei Mondiale din Qatar. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Pep Guardiola a fost reținut și nu a dezvăluit oficial numele echipei care, în opinia lui, se va impune la Cupa Mondială din Qatar. Totuși, tehnicianul a fost dat de gol de Julian Alvarez, care a făcut publică o conversație din lotul „cetățenilor”. Chiar Argentina lui Messi este favorita lui Pep.

Pep Guardiola o consideră favorită la trofeu pe Argentina

Julian Alvarez a ajuns în iarnă la Manchester City, fiind transferat pentru 21 de milioane de euro de la River Plate. În primele zile de la venirea sa în Premier League, Julian Alvarez a aflat principala opțiune pe care Guardiola o are pentru triumful la Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT

”Într-una din primele mele zile la City, Pep, portughezii din lot și Rodri au vorbit despre cine ar putea câștiga Cupa Mondială. Eu nu am spus nimic.

Ei au spus Portugalia, Franța și alte națiuni europene, dar Pep a spus: “Știți cine are cele mai bune șanse?” Ei nu spuneau nimic și el a arătat spre mine”, a declarat Julian Alvarez, pentru ESPN și citat de Mirror.

ADVERTISEMENT

Julian Alvarez, pe lista lui Scaloni pentru Cupa Mondială din Qatar

Internaționalul argentinian se află pe lista largă a tehnicianului Lionel Scaloni pentru Campionatul Mondial din Qatar care va avea loc în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie. La fel ca antrenorul spaniol, tânărul fotbalist o vede pe naționala lui Messi printre primele favorite la trofeu.

”Printre cele trei, patru, cinci echipe favorite suntem și noi. Într-un Mondial nu este ușor, un joc te poate costa eliminarea, dar cred că avem ceea ce ne trebuie. La 22 de ani, să fii pe o listă a antrenorului este foarte frumos.

ADVERTISEMENT

Voi face tot posibilul să fiu acolo. Întotdeauna am visat să joc în Europa, să fiu în echipa națională. Nu mi-am imaginat că se va întâmpla atât de repede, în șapte ani s-au întâmplat toate acestea, sunt foarte mulțumit de tot procesul.

În casa mea suntem toți fani ai fotbalului, lumea se oprește când joacănaționala Argentinei. Toată familia deschide televizorul, se așază în fotoliu și nici o musca nu se aude”, a mai spus Julian Alvarez.

ADVERTISEMENT

Julian Alvarez, în umbra lui Erling Haaland la Manchester City

Julian Alvarez a fost împrumutat de City înapoi la River Plate, iar în vară argentinianul a revenit la echipa lui Guardiola odată cu transferul lui Erling Haaland.

Atacantul norvegian a câștigat fără drept de apel locul de titular în lotul formației din Premier League, însă Julian Alvarez și-a făcut treaba pe teren atunci când a fost introdus.

Atacantul în vârstă de 22 de ani a marcat de 4 ori în 15 partide în tricoul lui Manchester City în acest sezon. De asemenea, Julian Alvarez s-a aflat pe teren în victoria Argentinei, scor 3-0 cu Italia în Finalissima 2022, competiție desfășurată la începutul lunii iunie.

ADVERTISEMENT