Life

Pepe a uitat de Raluca și a trecut la Raluka? ”Trebuie să știți adevărul”

27.02.2021 | 10:50
Pepe a uitat de Raluca si a trecut la Raluka Trebuie sa stiti adevarul
ADVERTISEMENT

Pepe a uitat de Raluca și a trecut la Raluka? Cântărețul  și colega sa de platou de la „Te cunosc de undeva” au fost surprinși împreună. Cei doi au ieșit în oraș și, după ce au apărut mai multe materiale în presă pe această temă, cei doi au decis că trebuie să se știe adevărul.

S-a întâmplat în seara zilei de joi, cu ocazia zilei de naștere a unui apropiat al celor doi. Pepe și Raluka s-au distrat de minune la un restaurat exclusivist, alături de mai mulți prieteni.

ADVERTISEMENT

Imaginile au ajuns în mediul online, iar presa a speculat pe baza acestui subiect. Protagoniștii au hotărât că e cazul să lămurească pe toată lumea.

Pepe a uitat de Raluca și a trecut la Raluka? ”Trebuie să știți adevărul”

Cea care a distribuit imaginile în mediul online a fost Ana Baniciu. Pepe și Raluka păreau foarte apropiați. Cei doi s-au așezat unul lângă celălat și, la un punct, chiar s-au îmbrățișat, scrie SpyNews.

ADVERTISEMENT

Ambii artiști au vrut să lămurească această situație, după ce presa mondenă i-a cuplat. Concurenții de la „Te cunosc de undeva” au glumit pe seama materialelor apărute.

„Șoc! Băi, trebuie să știți adevărul!” a spus Pepe. În acel moment, solistul a îmbrățișat-o pe Raluka, iar cei doi au început să râdă în hohote.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă fac un anunț foarte important. Cine este, de fapt, între mine și Raluka?”a adăugat solistul, arătând spre prezentatorul emisiunii.

Andrei Ștefănescu a intervenit și el în discuție, glumind: „am auzit că este (n.r.- Raluka) într-o relație cu tine? E adevărat?”. Toți cei prezenți s-au amuzat strașnic.

ADVERTISEMENT

Pepe a divorțat de mama copiilor săi, Raluca Pastramă, cu doar două săptămâni în urmă. Este a doua căsnicie eșuată a artistului, după cea cu Oana Zăvoranu. Cu toate acestea, el a declarat că încă mai crede în dragoste.

„Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte”, a spus el, potrivit Viva.

ADVERTISEMENT
Tags: