Life

Pepe, afacere cadou pentru soția sa. Investițiile se ridică la 50.000 de euro: „Ne vom ocupa amândoi”

Pepe a deschis o nouă afacere, special pentru soția sa. Artistul nu s-a uitat la bani și a făcut investiții de zeci de mii de euro.
04.08.2023 | 09:53
Pepe afacere cadou pentru sotia sa Investitiile se ridica la 50000 de euro Ne vom ocupa amandoi
Pepe i-a deschis afacere lui Yasmine. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce în timpul căsniciei cu Raluca Pastramă a deschis o grădiniță care i-a rămas fostei soții, Pepe nu renunță la afaceri. A închis barul din centrul Bucureștiului și l-a înlocuit cu un magazin de haine, special pentru Yasmine, mama băiețelului său.

Pepe a deschis o nouă afacere, special pentru soția sa

Pepe este un familist convins, dar și un afacerist desăvârșit, astfel că a găsit modalitatea de la a îmbina pe ambele. Cât timp a fost căsătorit cu Raluca Pastramă, a deschis o grădiniță. Însă, după divorț, i-a rămas acesteia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Pepe mai avea și un bar, situat chiar în centrul Capitalei, pe care l-a închis. Locul, însă, nu a rămas mult timp nefolosit, căci artistul a luat decizia de a investi într-o nouă afacere, gândită în primul rând pentru actuala lui soție, cu care s-a căsătorit în secret. 

Este vorba despre un magazin cu articole vestimentare, hainele fiind una din pasiunile prezentatorului de la Te cunosc de undeva, care a mărturisit că obișnuiește să-și cumpere de fiecare dată când călătorește într-o altă țară.

ADVERTISEMENT

Deși a deschis magazinul pentru Yasmine, Pepe a dezvăluit că se va ocupa și el de afacere. Mai mult, clienții care le vor călca pragul vor avea ocazia să-i întâlnească personal pe vedeta de la Antena 1 și pe mama băiețelului său.

„Tot timpul mi-au plăcut hainele. Și am cumpărat de peste tot. Tot călătorind, am descoperit niste lucruri foarte frumoase în Italia. Și mi-am zis că este momentul să ne îmbrăcăm de la propriul nostru magazin. Astăzi s-a deschis, oficial.

ADVERTISEMENT

E afacerea familiei și am făcut-o în primul rând pentru Yasi. Ne vom ocupa amândoi, vom fi și noi în magazin să vindem, să întâmpinăm clientul. Evident însă, că avem și angajați. De asemenea, produsele pot fi comandate și de pe site-ul magazinului”, a declarat Pepe pentru cancan.ro.

A investit 50.000 de euro

Pepe nu și-a dorit să dezvăluie câți bani a cheltuit pentru magazin, dar conform sursei menționate anterior, investițiile s-au ridicat la 50.000 de euro. Cu toate acestea, artistul a susținut că prețurile sunt pentru toate buzunarele.

ADVERTISEMENT

De asemenea, stocul de produse nu este foarte mare, deoarece vedeta Antena nu își dorește ca cei care se îmbracă de la el să poarte „uniforme”. Hainele se găsesc, de altfel, și pe site-ul afacerii, modele fiind chiar Pepe și toți membrii familiei sale.

Este știut faptul că Yasmine Ody se înțelege foarte bine cu Maria și Rosa, fetele pe care Pepe le are cu Raluca Pastramă, adesea ei mergând împreună în vacanțe. „Nici măcar nu am socotit la cât s-au ridicat cheltuielile, pentru că investiția este pe termen lung. Avem câte 2-3 modele doar pentru fiecare mărime, pentru că nu vrem să vindem uniforme.

Mie mi s-a întâmplat ca la un eveniment să fiu îmbrăcat la fel ca altcineva, și chiar nu-i deloc plăcut. În acest moment, în magazin avem 2000 de produse, atât pentru copii, de toate vârstele, cât și pentru adulți. Ieri am stat toată ziua de am făcut ședința foto, eu, Yasmine, fetele și cel mic.

Vom face aprovizionarea la două săptămâni. Deși e în centru, pe Victoriei 100, prețurile sunt pentru toată lumea. Cel mai ieftin produs e 100 lei, cel mai scump 1.750 de lei. Fetele sunt foarte bucuroase, au făcut poze cu toate hainele. Acum nu le mai place să se îmbrace ambele la fel, ca atunci când erau mai mici”, a dezvăluit Pepe.

ADVERTISEMENT
Tags: