Life

Pepe, în lacrimi. Cântărețul a cedat presiunii divorțului de Raluca Pastramă

13.11.2020 | 12:14
Pepe in lacrimi Cantaretul a cedat presiunii divortului de Raluca Pastrama
ADVERTISEMENT

Pepe încearcă să fie puternic după separarea de femeia care i-a dăruit două fete, însă recent a cedat presiunii și a izbucnit în lacrimi în timp ce interpreta o melodie. Martoră a fost cântăreața Lora, care a fost invitată în emisiunea pe care artistul o desfășoară în online. 

Ionuț Pascu, așa cum se numește în realitate muzicianul, și-a pus toată durerea în versuri, piesa „Clipe ce s-au frânt” potrivindu-i-se perfect în momentul de față. Artistul suferă după Raluca Pastramă, semn că este extrem de afectat de decizia brunetei de a pune capăt căsniciei.

ADVERTISEMENT

Copleșit de emoții și cu durere în suflet, Pepe a cântat melodia cu ochii în lacrimi, dovadă că nu i-a picat bine separarea de cea de-a doua soție, Raluca Pastramă, cu care are și doi copii, Maria și Rosa Alexandra.

Pepe, cu ochii în lacrimi după separarea de soția sa. Cum a fost surprins

„Nu vreau să vorbesc… despre ce am făcut / Sufăr și trăiesc… clipe ce s-au frânt / Am mizat pe tot… cum ai făcut și tu / Nu am nimic de spus… acum totul s-a dus…”, sunt câteva dintre versurile melodiei care arată că Pepe se simte rănit adânc.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, melodia lansată în urmă cu ani buni mai arată că artistul simte foarte mult lipsa partenerei de viață. Despărțirea recentă și-a pus serios amprenta sufletului cântărețului care ar face orice să repare relația cu Raluca Pastramă.

„Eu v-am zis că după ce am dansat o să ne îmbătăm și o să plângem. Așa se întâmplă”, spune Lora înainte ca Pepe să interpreteze melodia care l-a adus cu lacrimi pe obraz.

ADVERTISEMENT

„Cum naiba îți cânți viața singur cu 20 de ani înainte nu știu. Cam așa e”, mărturisește cântărețul referindu-se la melodia sa.

Versurile sunt făcute de artist pe când avea numai 19 ani, piesa fiind o interpretare după o melodie celebră a trupei ABBA. Interpretarea le-a făcut tuturor pielea de găină, potrivindu-se perfect celor care suferă din dragoste.

ADVERTISEMENT
Pepe și Lora în timpul emisiunii
Pepe cântă melodia „Clipe ce s-au frânt” în emisiunea sa alături de Lora. sursa foto: captură video Youtube

Raluca Pastramă nu a dorit să discute despre motivele reale care i-au adus în acest impas, Pepe precizând că nu mai există cale de întoarcere din punctul de vedere al fiicei lui Nelu Pastramă. Asta nu înseamnă că cei doi nu se înțeleg și nu discută zilnic.

Cântărețul nu o poate uita pe mama copiilor săi, mai ales că au trecut prin bune și rele în cei 9 ani de relație și 8 de căsnicie. Pepe și frumoasa brunetă au pornit pe drumuri separate, dar asta nu înseamnă că totul poate lua o altă cale.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația