Life

Imagini cu burtica de gravidă a Ralucăi Pastramă. Ce nume a ales fosta soție a lui Pepe pentru fetița sa. Foto

Raluca Pastramă este însărcinată în șapte luni cu iubitul său arab. Fosta soție a lui Pepe și-a etalat burtica de gravidă pe rețelele de socializare, unde a dezvăluit și numele copilului.
18.04.2022 | 22:32
Imagini cu burtica de gravidă a Ralucăi Pastramă. Ce nume a ales fosta soție a lui Pepe pentru fetița sa. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, așteaptă cel de-al treilea copil al ei, dar cu actualul său iubit.

Primele imagini cu burtica de gravidă ale fostei soții a lui Pepe

Raluca Pastramă va naște la finalul acestei primăveri sau în luna iunie. Fosta soție a lui Pepe va avea o fetiță, cea de-a treia. Aceasta a postat imagini de la o petrecere dedicată viitorului său bebeluș. De altfel, Raluca Pastramă a dezvăluit și care va fi numele copilului: Mariam.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă a fost și cerută în căsătorie de iubitul arab, în toamna anului trecut, iar acum ei se pregătesc să devină părinți.

Fosta soție a lui Pepe a mărturisit că se simte foarte bine cu iubitul său, Ibrahim, iar copilul pe care îl poartă în pântece este rodul iubirii lor.

ADVERTISEMENT

„Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre.

Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a dezvăluit aceasta pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Iubitul Ralucăi Pastramă este un arab în vârstă de 27 de ani care nu are legături cu lumea mondenă. Tocmai de aceea, partenera lui de viață îi protejează identitatea de fiecare dată când postează fotografii cu el.

Și Pepe așteaptă cel de-al treilea copil al său

Și iubita lui Pepe este însărcinată. Yasmine Ody este gravidă în aproape opt luni, iar peste doar puțin timp, ea și cântărețul își vor cunoaște primul copil.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut chiar de Pepe, pe scenă, la finalul unui concert. Acesta a vrut să împărtășească vestea cea bună cu fanii săi și a precizat și că va avea un băiețel.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, pe Rosa și Maria.

ADVERTISEMENT