Life

Pepe și Yasmine Ody sunt fericiți din cale afară în vacanță. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Pepe și Yasmine Ody sunt împreună de aproximativ două luni și sunt un cuplu fericit și împlinit, afișându-se tot mai des împreună.
06.08.2021 | 21:15
Pepe si Yasmine Ody sunt fericiti din cale afara in vacanta Cum sau afisat cei doi indragostiti
Pepe și Yasmine Ody sunt fericiți din cale afară în vacanță. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Latino-lover-ul și actuala parteneră de viață nu se mai ascund deloc și se afișează frecvent în ipostaze tandre. Au petrecut câteva zile de vis la Cannes, iar acum au ales o altă destinație.

Cântărețul și-a surprins din nou iubita pe care a dus-o în Italia, la Sanremo. Pepe și Yasmine Ody sunt fericiți și mereu cu zâmbetul pe buze, artistul îndrăgostindu-se la 6 luni de la divorț.

ADVERTISEMENT

Pepe, o nouă destinație de vacanță. Unde a plecat artistul cu Yasmine Ody

Vedeta nu ezită să le arate fanilor pe unde își duce partenera de viață, într-o filmare de pe InstaStory cântându-i tinerei la o harpă din camera de hotel unde sunt cazați.

Așadar, Pepe nu a stat prea mult pe gânduri și imediat și-a arătat talentul în fața iubitei, care s-a amuzat de prestația cântărețului, râsul ei auzindu-se pe fundalul filmării.

ADVERTISEMENT

Într-o altă postare cei doi îndrăgostiți s-au pozat de la înălțimi diferite, imaginea arătând-o pe Yasmine Ody mai scundă când realitatea este complet invers.

Aceasta nu este singura diferență dintre fostul concurent de la „Te cunosc de undeva!” și actuala iubită. Make-up artist-ul este mult mai mică decât artist, ea având în momentul de față 26 de ani.

ADVERTISEMENT
Pepe și Yasmine Ody, imagini din vacanță
Pepe și Yasmine Ody, imagini din vacanță. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Pepe crede în dragostea adevărată. Nu exclude o nouă nuntă

Cu toate acestea Pepe și fotomodelul formează un cuplu reușit, povestea lor de dragoste fiind una cât se poate de serioasă având în vedere că tânăra le-a cunoscut deja pe fiicele vedetei.

În plus, cei doi au botezat împreună un băiețel și se bucură de foarte multe momente frumoase, nu numai atunci când merg în vacanță. Și unde mai pui că muzicianul nu se dă în lături de la a treia nuntă.

ADVERTISEMENT

„Cred în dragoste adevărată. Nu pot să judec o persoană după alta. Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată.

I-am oferit libertate și susținere, fiecare a știut ce să facă cu ele. Am avut etape frumoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respectat”, a declarat Pepe în podcastul lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT