Sport

Loredana Toma e dublă campioană mondială la haltere! Cum arată palmele sportivei după competiție. Foto

Loredana Toma (27 de ani) a devenit dublă campioană mondială la haltere și a stabilit un nou record. Imagine șocantă cu palmele sportivei de aur.
13.12.2022 | 14:57
Loredana Toma e dubla campioana mondiala la haltere Cum arata palmele sportivei dupa competitie Foto
119 kg a ridicat sportiva la stilul „smuls”, nou record mondial. Sursă foto: FRH
ADVERTISEMENT

Sportul românesc respiră în continuare! Încă o mare performanță realizată pe acest final de an pentru Loredana Toma la Campionatele Mondiale de haltere de la Bogota.

Loredana Toma, cadou de sărbători pentru toți românii! A cucerit două medalii de aur la Campionatele Mondiale de haltere

Sportivii români continuă să adune medalii la cele mai importante competiții. Deși a trecut prin momente foarte dificile și i-a fost greu să se și antreneze, Lorendan Toma a scris istorie pentru acest sport, la categoria 71 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Sportiva din România s-a impus la stilul „smuls” cu 119 kilograme și a stabilit un nou record mondial! Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a Federației Române de Haltere. Loredana s-a impus și la total cu 256 de kg.

„Sportiva romana Loredana Toma a cucerit două medalii de aur, luni, la Campionatele Mondiale de la Bogota COL, în cadrul categoriei 71 kg, la stilul smuls și la total. Toma s-a impus la smuls cu 119 kg, nou record mondial de senioare. Halterofila noastră a fost a patra la stilul aruncat, cu 137 kg, în timp ce la total a încheiat pe prima poziție, cu 256 kg, fiind urmată de chinezoaica Tiantian Zeng, 253 kg, și de Angie Palacios ECU, cu 252 kg.

ADVERTISEMENT

Felicităăări și mult succes în continuare, Loredana! 537 de sportivi – 270 Fete și 267 Baieti din 93 de tari de pe cele 5 continente participă la prima competiție de Calificare Olimpică pentru Paris 2024 și cea mai importantă din acest an”, se mai arată în această postare.

Loredana Toma, imaginea zilei

Loredana Toma a prezentat cele două medalii de aur pentru Televiziunea Română, iar palmele sale arată cât de mult a muncit pentru această performanță, fiind extrem de bătătorite.

ADVERTISEMENT
Loredana Toma prezintă cele două medalii și prețul lor
Loredana Toma prezintă cele două medalii și prețul lor. Sursă foto: Dorin Chioțea

Imaginea aduce aminte de palmele canotorului Ciprian Tudosă, vicecampion olimpic, după 24 de kilometri de vâslit.

România termină Campionatele Mondiale de la Bogota cu trei medalii

Pe lângă cele două medalii de aur obținute de Loredana Toma, România a mai câștigat o medalie de argint prin Mihaela-Valentina Cambei, tot la stilul puls, la categoria 49 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Țara noastră a fost reprezentată în Columbia de șase sportivi: patru la feminin și doi la masculin .

ADVERTISEMENT