News

Pericol public în centrul Iașiului. O femeie de 70 de ani aruncă cu cuțite de la balcon

O femeie de 70 de ani din Iași a aruncat cu cuțite de la balcon. Femeia a devenit un pericol pentru trecători și angajații din zonă
14.04.2023 | 18:14
Pericol public in centrul Iasiului O femeie de 70 de ani arunca cu cutite de la balcon
Poliția a deschis o anchetă după ce femeia a aruncat cu cuțite de la balcon Sursa foto: Uil Casa
ADVERTISEMENT

Femeia, în vârstă de 70 de ani locuiește într-un bloc din centrul orașului Iași. În dreptul blocului său este o stație de tramvai, iar la parterul blocului funcționează un restaurant.

O femeie de 70 de ani aruncă cu cuțite de la balcon

Femeia nu ar fi la prima ispravă de acest gen, însă în trecut a aruncat cu gunoaie, apoi a trecut la ghivece de flori pe care le aruncă în timpul crizelor de furie, relatează publicația BZI.ro.

ADVERTISEMENT

Nu știe nimeni ce o nemulțumește pe femeie, iar angajații restaurantului de la parter spun că este o minune că nimeni nu a fost rănit până acum, zona fiind una foarte circulată.

”Este o doamnă la etajul 3, în jur de 70 de ani, care aruncă întotdeauna cu gunoaie, aruncă cu ce apucă. Chiar nu știu de ce aruncă, probabil are ceva probleme psihice, însă este un pericol pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

Odată a aruncat cu un ghiveci spre clădirea din spate, Starea Civilă, iar acum s-a ajuns să arunce cu cuțite, deja e prea de tot ce se întâmplă.

Mai ales că vine vara, noi trebuie să deschidem și terasa, atunci ce o să se întâmple, o sa-i vină cuiva ceva în cap. Cred că acest caz trebuie rezolvat cât mai repede, fiindcă nu e în regulă ce se întâmplă”, a declarat o angajată din zonă pentru publicația citată.

ADVERTISEMENT

Poliția a demarat o anchetă

Dacă până acum a sperat că femeia se va potoli, după ultima ispravă, patronul restaurantului va depune plângere la poliție. ”La început nu am băgat de seamă ce se întâmplă, însă ușor-ușor a început să arunce cu mai multe lucruri și mai des. Într-o zi a aruncat cu lumânări și coji de banane peste noi.

Am crezut că se va opri în cele din urmă, dar nimic. Șeful meu a spus că va rezolva situația, fiindcă este inacceptabil așa ceva”, a mai declarat angajata restaurantului.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit și polițiștii, care au deschis o anchetă după ce au fost sesizați că de la balconul unui bloc au fost aruncate obiecte ascuțite. Jurnaliștii publicației citate au încercat să o contacteze pe femeia în cauza însă aceasta nu le-a răspuns.

”La data de 13 aprilie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că, dintr-un imobil din municipiul Iași, o persoană ar fi aruncat cu câteva obiecte ascuțite.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificată persoana bănuită de comiterea faptei, iar verificările continuă în vederea luării măsurilor legale”, declară reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

ADVERTISEMENT
Tags: