Life

Prin ce peripeții a trecut Grațiela Duban la filmările noului sezon Se strigă darul

Emisiunea Se strigă darul se întoarce la Kanal D, de sâmbătă, 12 februarie 2022, de data asta cu Grațiela Duban drept parteneră a lui Mihai Mitoșeru.
09.02.2022 | 11:59
Prin ce peripetii a trecut Gratiela Duban la filmarile noului sezon Se striga darul
Grațiela Duban, actriță și prezentatoare tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Grațiela Duban este noua co-prezentatoare a show-ului „Se strigă darul” de la Kanal D.

Noul sezon al emisiunii prezentată în trecut de Andreea Mantea și Bursucu va avea premiera sâmbătă, 12 februarie 2022, de la ora 20:00, iar emoțiile sunt uriașe pentru actriță.

Când a primit oferta celor de la Kanal D, Grațiela s-a panicat puțin. A avut noroc să fie încurajată de soțul ei cu, care împarte și casa, dar și scena în anumite piese de teatru.

ADVERTISEMENT

Grațiela Duban a muls oi și capre la „Se strigă darul”

Pe parcursul filmărilor de la „Se strigă darul”, Grațiela Teohari Duban a avut parte de tot felul de peripeții. A practicat munci pe care nu credea că o să le facă vreodată, printre care mulsul caprelor.

Vedeta a spus că a dat tot ce a putut pentru a câștiga daruri cât mai mari și mai frumoase pentru miresele pentru care a concurat cu Mihai Mitoșeru.

ADVERTISEMENT

„Am muls și oi și capre să pot să obțin un dar mai mare. M-am certat și cu un prun. Am zis: eu nu mai mănânc prune, doar gem de prune. Nu știu exact când se va difuza, dar o să fie cu zâmbete”, a declarat Grațiela Duban la Wownews.

Prezentatoarei i-a fost teamă la început de acest proiect. S-a gândit că nu o să facă față și că îi va dezamăgi pe producători. În cele din urmă, și-a strâns toată energia, toate forțele, și a dovedit că este potrivită pentru acest reality.

ADVERTISEMENT

„Andrei m-a susținut”

„Andrei m-a susținut. M-a încurajat. Aveam mici temeri. Ziceam: dacă nu o să pot să fac față? Mi-a zis că pot, că mă știe cum sunt. Mi-a zis să merg deschisă, că nu m-au ales degeaba”, a mai declarat Grațiela.

În afară de prezentatoare, Grațiela este și o actriță de succes. Joacă în piesa „O să rămân dator” la Teatrul Avangardia chiar cu soțul ei, Andrei Duban.

ADVERTISEMENT

Piesa este o comedie despre viața în cuplu, dar despre care spune că nu definește neapărat căsnicia ei cu umoristul.

Pe lângă asta, Grațiela joacă și în „Din zece n-a mai rămas niciunul”, o adaptare după Agatha Christie.

În timpul liber, Grațiela petrece timp cu familie, însă nu a lăsat la o parte nici antrenamentele de la sala de fitness. Este cunoscut faptul că vedeta ține foarte mult la silueta ei și face sport de fiecare dată când are o portiță deschisă de timp.

 

 

ADVERTISEMENT