News

Persoanele care călătoresc cu avionul în UE vor putea vorbi la telefon. Reacțiile românilor: ”Toți vor urla și vor face selfie”

Românii au reacționat în online la vestea că, în curând, persoanele care călătoresc cu avionul în țările UE vor putea vorbi la telefon.
17.12.2022 | 22:40
Persoanele care calatoresc cu avionul in UE vor putea vorbi la telefon Reactiile romanilor Toti vor urla si vor face selfie
Persoanele care călătoresc cu avionul în UE vor putea vorbi la telefon. Sursa foto: usatoday.com
ADVERTISEMENT

În curând, interdicția de a utiliza telefonul mobil în avion va deveni o amintire. Cel puțin în interiorul UE, pasagerii vor putea utiliza acest dispozitiv și la mare înălțime.

Persoanele care călătoresc cu avionul în UE vor putea vorbi la telefon

Vești excelente pentru cei care călătoresc la bordul companiilor aeriene din Uniunea Europeană (UE). Aceștia vor putea în curând să vorbească la telefonul mobil în timpul zborului.

ADVERTISEMENT

Conform unei decizii luate de Comisia Europeană și citată de euronews, companiile aeriene continentale vor putea furniza tehnologie 5G la bordul aeronavelor.

Cu alte cuvinte, călătorii vor putea suna, vor putea trimite mesaje text și vor putea să trimită videoclipuri în timp ce se află în avion.

ADVERTISEMENT

Reacțiile românilor după această veste: ”Toți vor urla și vor face selfie”

Aflând de această nouă directivă venită de la Bruxelles, foarte mulți români s-au declarat îngroziți. Aceștia își imaginează deja cum vor arăta pe viitor zborurile la bordul avioanelor pline cu cetățeni din țara noastră.

Unii se tem că, în curând, în avioane va fi gălăgie, iar mulți vor urla și își vor face poze. Alții spun că ”bombardierii” se vor trezi și vor urla în timpul curselor. Iată câteva dintre reacții, conform ziare.com.

ADVERTISEMENT

”Nasol, toți vor urla și vor face selfie. Nu se poate o regulă ca la teatru, operă? Nu se întâmplă nimic dacă n-ai 2 ore semnal la telefon, din contră e foarte sănătos”.

”Dacă interziceau apelurile mobile era perfect, stai să vezi ce o să înceapă bombardierii să zbiere în mijlocul zborului”.

ADVERTISEMENT

”Pe lângă faptul că românul tot o să aplaude la aterizare și o să se ridice de pe scaun să-și ia rucsacul de la bord în spate de îndată ce avionul intră în ultimele 15 minute de zbor, acum va trebui să-l îndurăm și pe Gicu Boss cu tricou EA7 fake care vorbește prin videocall acasă sau face live. Nasol”.

Unii români trag speranță că această permisiune de a utiliza telefonul va fi una contra-cost și mulți nu vor scoate bani din buzunar.

”Va fi contra cost. Deci va fi liniște. Noutatea este, de fapt, că a fost aprobată utilizarea spectrului EM ce corespunde 5G în avioane. Deci din punct de vedere birocratic, acum se poate”

ADVERTISEMENT