Fotbal international

Peter Wittingham a murit la doar 35 de ani! Soția legendei lui Cardiff City era însărcinată

19.03.2020 | 17:12
Peter Wittingham a murit la doar 35 de ani Sotia legendei lui Cardiff City era insarcinata
ADVERTISEMENT

Peter Wittingham, legenda lui Cardiff City, a murit la doar 35 de ani, în urma unui traumatism cerebral suferit după ce a căzut pe treptele de beton ale unui pub.

Peter Wittingham, legenda lui Cardiff City, a murit la doar 35 de ani

Peter Wittingham a fost o adevărată legendă pentru Cardiff City, club la care a jucat timp de 10 ani. Wittingham era anunțat drept o mare speranță a fotbalului englez, motiv pentru care a strâns 16 prezențe în naționala U21 a Angliei, unde a fost coleg cu James Milner, mijlocașul lui Liverpool.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Wittingham nu a reușit să continue la cel mai înalt nivel, însă este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istoria Championship (liga a doua din Anglia).

De-a lungul carierei sale, Peter Wittingham a trecut pe la mai multe echipe din Anglie, precum: Aston Villa, Derby County, Blackburn Rovers și Burnley.

ADVERTISEMENT

„A fost un familist și profesionist”

Cardiff City a reacționat imediat după trista veste și a scris un comunicat în memoria lui Peter Wittingham: Ne pare teribil de rău să anunțăm decesul lui Peter Wittingham, la doar 35 de ani.

Toată dragostea noastră se duce către Amanda, soția lui și către familia lui Peter. În primul și în primul rând, Peter a fost o persoană care și-a iubit nespus familia.

ADVERTISEMENT

El era mereu prietenos și avea simțul umorului, ajutându-ne să trecem mai repede peste greutățile din viață”.

„În al doilea rând, ca fotbalist era un adevărat profesionist și nimeni nu juca mai bine decât o făcea el. Pierderea lui Peter este dureroasă pentru noi, pentru oraș, suporteri și evident pentru toți cei care au avut norocul să-l cunoască.

ADVERTISEMENT

Te iubim, Pete și mereu vei rămâne în memoria și inimile noastre”, a fost comunicatul celor de la Cardiff City.

  • 35 de ani a împlinit Peter Wittingham pe 8 septembrie
  • 98 de goluri a reușit Peter Wittingham în toată cariera sa de fotbalist
ADVERTISEMENT