Life

Petrecere în familia Laurei Cosoi. Lara, fiica cea mică, împlinește 6 luni: ”Are o relație deosebită cu Rita și Vera”

Motiv de sărbătoare în familia Laurei Cosoi. Vedeta o serbează pe Lara, care a făcut astăzi, 23 decembrie, șase luni de când a văzut lumina zilei.
23.12.2022 | 23:16
Petrecere in familia Laurei Cosoi Lara fiica cea mica implineste 6 luni Are o relatie deosebita cu Rita si Vera
Petrecere în familia Laurei Cosoi. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi, mama a trei fetițe pe nume Rita, Vera și Lara, este mai fericită și mai împlinită ca niciodată, iar asta se poate citi pe chipul ei. Astăzi, cu atât mai mult, fiind o zi specială pentru mezina familiei care împlinește șase luni.

Laura Cosoi o serbează pe Lara, mezina familiei

Chiar dacă nu era străină de creșterea unui copil, de fapt chiar doi, venirea pe lume a celui de-al treilea membru a schimbat complet regulile în familia Laurei Cosoi.

ADVERTISEMENT

Dinamica viații alături de cele două fiice, Rita și Vera, a suferit mici ajustări în urmă cu jumătate de an când vedeta o aducea pe lume pe micuța Lara, cea care le-a completat perfect familia.

Chiar Laura le-a împărtășit fanilor o imagine alături de fiica sa cea mică, dar și un mesaj emoționant la împlinirea primelor șase luni de viață.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Lara împlinește azi 6 luni! Daaa, 6 luni deja și ne bucură fiecare clipă a vieții.

A început diversificarea, zâmbeste strengărește, reacționează la tot și toate, dar mai presus de orice are o relație deosebită cu Rita și Vera.

La mulți ani, copil senin și bun! Să fie Domnul cu noi. Te iubim atât de mult!”, a scris Laura Cosoi, în dreptul unei imagini cu micuța în brațe.

ADVERTISEMENT

Soțul Laurei Cosoi, Cosmin Curticăpean, neglijat după nașterea celei de-a treia fete

Mamă devotată și implicată la orice pas în creșterea fetițelor, Laura a avut momente în care și-a neglijat partenerul, pe Cosmin Curticăpean. Asta s-a întâmplat mai ales după nașterea Larei, însă actrița a găsit soluția pentru a creea un echilibru.

Mai mult, chiar dacă au trecut 10 ani de când sunt împreună, vedeta și soțul ei consideră că nu și-au consumat povestea de iubire.

ADVERTISEMENT

Cosmin ste un om foarte calculat, foarte rațional, logic, dar și foarte sensibil. Mi se pare că are combinația asta perfectă de bărbat. Cosmin este un om care este extrem de implicat în viața de familie.

Nu există pe lumea asta ceva mai important ca noi și ne face să ne simțim foarte prețioase, iubite și răsfățate în fiecare clipă. Noi ne știm de foarte mulți ani, dar suntem în relație de zece ani.

În cei zece ani pot spune că el, în raport cu mine, ca femeie, se comportă ca în prima zi, când era super îndrăgostit, și simt că nu s-a schimbat nimic.

Cred că noi încă nu ne-am consumat povestea de iubire și e mare lucru că încă ne e dor unul de celălalt, încă ne căutăm privirile, căutăm să ne întâlnim, să ne facem surprize”, povestea Laura Cosoi pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT