Life

Petrică Mițu Stoian nu a fost uitat. Ce a apărut în mediul online la două luni de la moartea solistului

Petrică Mițu-Stoian va rămâne mereu în amintirea celor care i-au îndrăgit versurile piselor de muzică populară, dovadă apărută recent în mediul virtual.
07.01.2022 | 14:30
Petrica Mitu Stoian nu a fost uitat Ce a aparut in mediul online la doua luni de la moartea solistului
ADVERTISEMENT

La două luni de la moartea interpretului de muzică populară a fost distribuit pe Youtube un colaj de melodii din tinerețea solistului, piese care vor dăinui peste ani.

Regretatul artist din Mehedinți nu a fost uitat și se pare că sunt persoane care administrează conturile acestuia și au grijă să-i ducă mai departe averea muzicală și voia bună.

ADVERTISEMENT

Surpriza apărută în mediul online scoate la suprafață piese vechi, dar foarte îndrăgite de internauți. Aceștia au lăsat numeroase mesaje în amintirea lui Petrică Mîțu-Stoian.

Petrică Mițu-Stoian, în amintirea fanilor săi. O filmare cu regretatul artist a apărut pe Youtube

„Condoleanțe, Dumnezeu să-l odihnească în pace”, „Are două luni de când ne-a părăsit și îmi pare”, „Vei rămâne veșnic nemuritor în sufletul nostru”.

ADVERTISEMENT

„Te vom iubi veșnic Domnule Petrică și cântecele le vom asculta cu drag întotdeauna și ne vom aminti veșnic de omul care ne-a lăsat o avere inestimabile”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Colajul care durează 9 minute a fost ascultat într-un număr foarte mare, dovadă că oamenii simt lipsa solistului de muzică populară, care a murit pe 6 noiembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu-Stoian, mort după un tratament post-Covid

Petrică Mîțu-Stoian s-a stins din viață la scurt timp după ce a urmat un tratament post-Covid, la o clinică privată din Reșița. Interpretul a ajuns de urgență la o unitate medicală de stat.

La numai câteva ore de la internare familia și apropiații aflau cu mare durere în suflet că artistul luptă pentru viața sa, după ce cu o zi înainte fusese la filmări.

ADVERTISEMENT

În dimineața zilei de sâmbătă, 6 noiembrie 2021, vedeta a început să se simtă rău, fiind dus de urgență la Terapie Intensivă. Din păcate, în cursul serii vestea decesului pica ca un trăsnet.

Moartea interpretului a survenit după ce ar fi fost provocată de complicațiile aferente bolii COVID-19. Petrică Mîțu-Stoian avea bronho-penumonie și lua un tratament anti-coagulant.

ADVERTISEMENT