Sport

Petrila vrea Rapid – FCSB cu titlul pe masă în ultima etapă: „Ar fi cel mai frumos moment!”

Claudiu Petrila și-a pus marea dorință pentru finalul sezonului. Vrea Rapid - FCSB, cu titlul pe masă, în ultima etapă!
21.02.2024 | 12:20
Petrila vrea Rapid  FCSB cu titlul pe masa in ultima etapa Ar fi cel mai frumos moment
Petrila vrea să Rapid - FCSB cu titlul pe masă în ultima etapă: „Ar fi cel mai frumos moment!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila vrea titlul cu Rapid! Și, cum ar putea fi mai dulce victoria, altfel decât pe Giulești în fața liderului FCSB.

Claudiu Petrila vrea să Rapid – FCSB cu titlul pe masă în ultima etapă: „Ar fi cel mai frumos moment!”

Rapid și FCSB vor fi adversare în ultima etapă din sezonul regulat, în Giulești, fieful alb-vișiniilor. Interesant este însă faptul că Rapid și FCSB s-ar putea duela sub Podul Grant și în ultima etapă de play-off!

ADVERTISEMENT

Pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie ca FCSB trebuie să termine sezonul regulat pe primul loc, iar giuleștenii să încheie pe poziția secundă. Exact cum arată clasamentul în acest moment. Cu patru etape înainte de final, cele două rivale sunt despărțite de șapte puncte.

„Cel mai frumos ar fi ca ultimul meci din Giulești să fie cu titlul pe masă. Dar mai bine pentru noi ar fi să câștigăm mai repede dacă se poate. Dar ține de noi.

ADVERTISEMENT

Dacă vom câștiga tot până la final și se vor încurca și ceilalți, avem șanse destul de bune”, a declarat Claudiu Petrila, în exclusivitate la „Suflet de Rapidist”, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, în fiecare marți, de la ora 13:30.

Rapidul vrea titlul cu numărul 4!

În cei 101 ani de istorie, Rapid a câștigat doar trei titluri de campioană. Ultimul triumf al alb-vișiniilor datează din 2003, când antrenor era Mircea Rednic. A fost ultima ediție de SuperLiga în care giuleștenii au terminat peste FCSB în clasament.

ADVERTISEMENT

În 2024, Rapid e cea mai în formă echipă din SuperLiga. Nu doar că are o serie de invincibilitate de cinci meciuri, dar și câștigat toate aceste cinci meciuri, „Eu zic că da. (n.r. – dacă pot duce până la final seria de invincibilitate)

Dar în fotbal mai și pierzi. Aceste lucruri trebuie să ne întărească nu să o lăsăm mai moale. Din punct de vedere matematic suntem la mâna noastră. Dacă câștigăm tot pâna la final suntem campioni. Ține doar de noi”, a adăugat atacantul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila știe deja cum e să fii campion al României. Atacantul a cucerit patru titluri în perioada 2018-2022, când a fost jucătorul lui CFR Cluj.

CUM ARATA SCENARIUL IDEAL pentru Rapid in LUPTA PENTRU TITLU

ADVERTISEMENT