Sport

Petrolul – Farul 3-2, etapa 4 din SuperLiga. Defensiva lui Hagi, din nou de coșmar

Petrolul câștigă la ultima fază contra campioanei Farul, care reușise revenirea de la 0-2.
06.08.2023 | 18:10
Petrolul  Farul 32 etapa 4 din SuperLiga Defensiva lui Hagi din nou de cosmar
Rivaldinho este titular în partida Farului cu Petrolul. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
06-08-2023
15:10

Petrolul - Farul 3-2 (Jair 52, Grozav 69, Irobiso 90+4 / M. Santos 73, Carnat 90)

Min. 90+5: Final de meci.

Min. 90+4: GOOOL Petrolul! 3-2! Lupii revin în avantaj după reluarea lui Irobiso.

Min. 90: GOOOL Farul! 2-2! Carnat reia în poartă din cinci metri și aduce egalarea.

Min. 73: GOOOL Farul! 2-1! Mateus Santos înscrie cu un șut fără forță, dar foarte bine plasat la colțul lung.

Min. 69: GOOOL Petrolul! 2-0! Gicu Grozav înscrie cu un șut frumos din afara careului.

Min. 52: GOOOL Petrolul! 1-0! Golul lui Jair este validat după intervenția VAR.

Min. 47: Jair înscrie din pasa lui Musi, dar reușita este anulată pentru ofsaid.

Min. 45: O primă repriză modestă. Farul are multe rezerve și nu forțează, iar Petrolul pare a accepta egalul. Fără ocazii notabile.

Min. 1: A început partida.

Petrolul: Zima – Papp, Meijers, Țicu – Doua, Hanca, Seto, Jair, Musi – Petrovic, Grozav. Rezerve: Eșanu – L. Dumitriu, P. Gomes, Purtic, M. Rădulescu, M. Constantinescu, Jefferson, I. Răducan, Irobiso. Antrenor: Florin Pîrvu

Farul: Buzbuchi – Sîrbu, Larie, Boli, Kiki – Artean, Nedelcu, Grameni – Vînă, Rivaldinho, Sali. Rezerve: Aioani – Dussaut, Queiros, T. Băluță, N. Popescu, Vianna, M. Santos, N. Carnat, L. Andronache. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Meciul  Petrolul – Farul are loc duminică, 6 august, cu începere de la ora 18:15, în cadrul etapei a 4-a din SuperLiga. Prahovenii au avut ghinion în primele două partide terminate la egalitate numai pentru că de fiecare dată la scorul de 1-1 au ratat câte un penalty iar în ultima rundă au cedat neașteptat acasă, cu FC Voluntari. Și campioana Farul, după două succese, a turnat una de gheață fanilor chiar acasă, 1-3 cu nou venita Politehnica Iași, dar, ce e drept, folosind multe rezerve.

Unde se joacă meciul Petrolul -Farul

Întâlnirea Petrolul – Farul se dispută duminică, 6 august, zi importantă în calendarul ortodox, pentru că este momentul cunoscut sub numele de Schimbarea la față și fanii lupilor galbeni speră ca favoriții lor chiar să aibă acea schimbare la față în bine și să dea o replică puternică echipei campioane, care vine după o deplasare în Armenia, în turul 2 preliminar al Conference League.

ADVERTISEMENT

Este un meci greu dar prahovenii așteaptă cel puțin 5-6000 de suporteri în tribune, care să îi încurajeze tot timpul și să îi ajute astfel să obțină cel puțin un punct, în cel mai rău caz. Sunt ceva probleme la echipă, dar nu din motive financiare, cum au fost multă vreme, dar antrenorul Florin Pârvu spune că echipa poate depăși situația.

Cine transmite la TV partida Petrolul – Farul

Partida Petrolul – Farul se joacă duminică, 6 august, de la ora 18:15, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa a 4-a din SuperLiga. Meciul va putea fi urmărit în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2, dar și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Duminică, 6 august, zi mare în ortodoxism, Schimbarea la față,  sunt mari șanse ca la Ploiești să aibă loc o schimbare în sensul meterologic. După canicula care a creat atâta disconfort sunt mari șanse să avem doae 28 de grade și mai multe reprize de ploaie posbil cu descărcări electrice.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Petrolul – Farul

La Petrrolul începe o nouă eră, după plecarea celui mai tehnic și mai valoros jucător din lot, Budescu, chiar la Farul, Dar el nu va fi pe teren împotriva echipei la care a fost până acum. Antrenorul Florin Pârvu, care e contestat de o mare parte dintre suporteri, nu are nici o problemă de lot pentru acest meci.

ADVERTISEMENT

La Farul are loc obișnuita revoluție pusă la cale de Gică Hagi pentru a proteja titularii care vor juca din nou joi în Conference League. Farul nu va avea pe teren nici unul dintre titulari, toți jucătorii provenind din așa zisa linie a doua. Hagi spune că aceștia, după rușinea cu Politehnica Iași de acasă au cam posibilitatea de a demonstra că merită să rămână la echipa campioană, altfel vor pleca.

Cote la pariuri la jocul Petrolul – Farul

Pentru casele de pariuri esre un meci foarte echilibrat poate și pentru faptul că de acum a devenit o obișnuintă ca având meci eruropean Gică Hagi să introducă rezervele la Farul. Totuși constănțenii sunt ușor favoriți cu cota de 2,50 în timp ce prahovenii au cotă de 2,90. Șansă dublă X2 are cotă 1,40 iar șansă dublă 1X are cotă 1,45. Gol marcat Farul cotă 1,40 , gol Petrolul cotă 1,45.

ADVERTISEMENT

De când s-a rebranduit sub numele tradfițional de Farul între cele două echipe au avutr loc doar partidele din sezonul trecut, ambele fiind câștigate lejer de dobrogeni. A fost 2-0 pe teren propriu iar la Ploielști echgipa lui Hagi s-a impus cu 3-1, dublă Alibec și gol Sali.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT