Sport

Petrolul – UTA 2-1, în etapa a 17-a din SuperLiga. Ploieștenii își consolidează locul de play-off. Balint, eșec la revenire. Video

Petrolul continuă lupta pentru play-off după 2-1 cu UTA. Arădenii, în schimb, nu ies din criză nici după revenirea lui Laszlo Balint.
05.11.2022 | 20:09
Petrolul  UTA 21 in etapa a 17a din SuperLiga Ploiestenii isi consolideaza locul de playoff Balint esec la revenire Video
Jair a marcat în Petrolul - UTA, din lovitură de pedeapsă. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
05-11-2022
15:42

Petrolul - UTA 2-1 (Jair 52 pen,, Irobiso 67 / Otele 76)

Petrolul s-a impus în partida cu UTA, scor 2-1, și continuă lupta pentru un loc în play-off. De partea cealaltă, UTA este pe penultimul loc și rămâne în criză și după revenirea lui Laszlo Balint.

Clasament SuperLiga

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+8. Final de meci.

Min. 90+4: Irobiso este eliminat, după consultarea VAR, pentru o lovitură intenționată. 

Min. 76: GOOOL UTA! 2-1. Otele înscrie după ce mingea lovește bara și sare direct în piciorul lui.

Min. 67: GOOOL Petrolul! 2-0. Irobiso mărește diferența după ce driblează și portarul.

Min. 52: GOOOL Petrolul! 1-0. Jair transformă fără emoții lovitura de pedeapsă.

Min. 51: Marian Barbu dictează penalty pentru Petrolul după consultarea VAR. Henț comis de Chindriș. 

Min.45+2: Un meleu în careul lui UTA, dar faza rămâne fără efect.

Min.43: Țicu îl deschide pe Seto, dar acesta, în poziție foarte bună, nu reușește să șuteze periculos.

Min.38: Iacob parează spectaculos un șut puternic, de la distanță, al lui Jair.

Min.20: UTA are posesia (60% – 40%), dar ocaziile de poartă importante lipsesc.

Min.16: Acțiune rapidă de atac a oaspeților, Pop marchează, dar golul este anulat pentru ofsaid. Decizia este confrimată de VAR.

Min.1: Start meci

Echipele de start

Petrolul: Vâlceanu – Mathaus, Meijers, Huja – Borța, Seto, Jair, Țicu – Cioiu, Irobiso, Grozav. Rezerve: Leitner – Budescu, Pashov, N. Olaru, Velisar, M. Bratu, Cebotaru, Tucaliuc, L. Dumitriu. Antrenor: Nicolae Constantin

UTA: Fl. Iacob – Dobrescu, Chindriș, Hoxhallari, Abeid – P. Anton, Batha – Stahl, R. Pop, Otele – Postolachi. Rezerve: Balauru – Isac, Ubbink, Fl. Matei, Negoescu, Jobello, Keșeru, C. Maxim, Cibi. Antrenor: Laszlo Balint 

Meciul Petrolul – UTA are loc sâmbătă, 5 noiembrie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 17-a din SuperLiga. Prahovenii vin după succesul de la Voluntari, care îi reapropie de play-off. UTA s-a despărţit de antrenorul Ilie Poenaru şi a revenit Laszlo Balint, arădenii fiind pe penultimul loc, retrogradabil, cu un singur punct în ultimele cinci etape.

Unde se joacă meciul Petrolul – UTA

Confruntarea Petrolul – UTA se desfăşoară sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 18:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în etapa a 17-a din SuperLiga. Rezultatele din ultimele două etape, 2-0 acasă cu FC Argeş şi victorie la Voluntari, au readus Petrolul în zona play-off şi totodată entuziasmul în rândul fanilor lupilor galbeni.

ADVERTISEMENT

Aşa încât stadionul va fi plin la meciul cu UTA, suporterii prahoveni figurând pe primele poziţii într-un clasament al mediei de spectatori la meciurile de acasă, un clasament dominat clar de fanii Rapidului. Pentru UTA, care avea ca obiectiv la început de sezon un loc de play-off, fiecare meci de acum înainte este ca o finală, pentru că pericolul retrogradării sau a unei poziţii de baraj este cât se poate de real.

Cine transmite la TV partida Petrolul – UTA

Partida Petrolul – UTA se joacă sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 18:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în etapa a 17-a din SuperLiga şi va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi vizona alegând opţiunea de a intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 6 noiembrie, la Ploieşti nu va mai fi acea acel cer plin de soare din ultimele zile. Soarele va sta mai mult printre nori, dar nu va ploua, deşi cam toată ziua va fi înnorat. Temperatura maximă la ora amiezii nu va trece de 17 grade, la ora jocului putând coborî cu un grad sau două. Va arbitra partida făgărăşanul Marian Barbu.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Petrolul – UTA

Antrenorul Petrolului, Nicolae Constantin, este un tehnician liniştit înaintea acestui meci, pentru că nu are probleme de efectiv. Totuşi rămâne să decidă asupra a două aspecte, dacă îl va titulariza în premieră între buturi pe autstriacul Leitner, om cu multe meciuri în prima divizie a ţării sale şi la mijloc pe Budescu, a cărui condiţie fizică nu e încă sută la sută.

ADVERTISEMENT

În schimb, Laszlo Balint se confruntă cu probleme serioase la primul meci de la revenire. Sunt suspendaţi după eliminările din meciul cu FC Argeş fundaşul brazilian Erico şi mijlocaul Şteau, un alt fundaş central, Benga, acuză probleme musculare. În schimb a fost imediat reprimit în lot olandezul Ubbink, care probabil că va şi juca, iar Keşeru este anunţat titular în atac.

Cote la pariuri la jocul Petrolul – UTA

Deşi Petrolul este foarte aproape de locurile de play-off şi UTA a căzut tocmai pe penultimul pentru casele de pariuri se anunţă o partidă foarte echilibrată. Cota la victorie a prahovenilor este de 2,65 iar cea a arădenilor cu puţin mai mare, 3,10. Şansă dublă are cotă 1,40 iar şansă dublă X2 cotă 1,55. Un gol marcat de gazde are cotă 1,40 iar unul al oaspeţilor cotă 1,50.

ADVERTISEMENT

Un singur meci avem în ultimii 15 ani la nivel de prima divizie, cel din acest sezon, de la Arad, încheiat cu succesul gazdelor cu 2-0. În rest toate partidele de la Ploieşti au fost jucate în Liga 2 iar cele trei meciuri au avut de fiecare dată deznodământ diferit, astfel că am consemnat câte o victorie a fiecărei echipe şi un egal.

 

 

ADVERTISEMENT