Sport

Laszlo Balint, noul antrenor de la UTA! Ilie Poenaru nici nu vrea să audă de FCSB și e aproape de o altă echipă din SuperLiga. Update exclusiv

Ilie Poenaru a plecat de la UTA! Arădenii i-au acceptat demisia tehnicianului în vârstă de 45 de ani. FANATIK a aflat posibila viitoare destinație a lui Poenaru.
01.11.2022 | 11:55
Laszlo Balint noul antrenor de la UTA Ilie Poenaru nici nu vrea sa auda de FCSB si e aproape de o alta echipa din SuperLiga Update exclusiv
Ilie Poenaru a cerut să plece de la UTA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
01-11-2022
09:58

Laszlo Balint s-a întors la UTA Arad!

UTA Arad a găsit rapid antrenor. Conducerea „Bătrânei Doamne” a anunțat prin intermediul unui alt comunicat oficial că Laszlo Balint (43 de ani) se întoarce pe banca tehnică.

„Clubul UTA anunță că, începând de mâine, banca tehnică va fi condusă de Laszlo Balint. Colaborarea cu Laszlo Balint se întinde până la finalul sezonului Ligii I, cu opțiune de prelungire din vară”, a transmis conducerea arădenilor. 

01-11-2022
09:44

Ilie Poenaru, aproape de FC Voluntari

FANATIK a aflat în exclusivitate situația lui Ilie Poenaru după plecarea de UTA Arad. Din informațiile noastre, antrenorul în vârstă de 45 de ani nu vrea să audă de o posibilă ofertă de la FCSB, care tocmai s-a despărțit de Nicolae Dică. Site-ul nostru a anunțat în exclusivitate cine este principalul favorit să îi preia pe roș-albaștri. 

FANATIK a aflat că în exclusivitate că Poenaru este aproape de FC Voluntari, acolo unde ar urma să îi ia locul lui Liviu Ciobotariu. Ilfovenii au pierdut ultimele două meciuri din SuperLiga și sunt pe locul 12. 

01-11-2022
09:14

Oficial: Ilie Poenaru a plecat de la UTA!

Este oficial! Ilie Poenaru s-a despărțit de UTA. Conducerea arădenilor i-a acceptat demisioa tehnicianului în vârstă de 45 de ani. 

„La solicitarea antrenorului Ilie Poenaru și a staff-ului său tehnic, clubul UTA anunță rezilierea de comun acord a contractelor acestora. Le mulțumim tuturor pentru perioada petrecută la Arad și le dorim mult succes în viitor”, a anunțat UTA Arad, prin intermediul unui comunicat oficial. 

Tehnicianul consideră că este corect pentru toată lumea ca el să facă un pas în spate și să lase locul unui alt antrenor, care să redreseze echipa.

Ilie Poenaru a cerut să plece de la UTA

Ilie Poenaru a cerut să plece de la UTA, conform specialarad.ro, fiind de părere că este mai bine să lase locul unui alt antrenor care să pună pe picioare echipa.

ADVERTISEMENT

Ilie Poenaru a fost cel care l-a contactat pe Alexandru Meszar, președintele clubului, pentru a-i solicita rezilierea contractului.

„Pentru echipă, pentru fani, pentru oraș e mai bine ca eu să fac pasul înapoi”, a spus Ilie Poenaru.

ADVERTISEMENT

Sub comanda lui Ilie Poenaru, UTA a obținut 5 victorii, 5 egaluri și a înregistrat 8 înfrângeri. Acesta era antrenorul echipei din vară, mai exact din luna mai.

  • 45 de ani are Ilie Poenaru

Suporterii i-au cerut demisia

Înfrângerea suferită de UTA pe teren propriu cu FC U Craiova, scor 1-2, a fost picătura care a umplut paharul pentru fanii arădenilor, care i-au cerut demisia lui Ilie Poenaru.

ADVERTISEMENT

„Am început bine meciul. Apoi, n-am înțeles de ce am făcut pasul în spate și ne-am retras. Am fost egalați, ne-am pierdut oamenii de sub marcaj.

Am încercat să ținem echipa cât mai sus, să nu le oferim spații, să facem translația cât mai bine, să verticalizăm cât mai bine.

ADVERTISEMENT

Ne-am creat chiar și așa niște ocazii, dar ăsta este fotbalul, niște detalii fac diferența tot timpul. M-am săturat să tot vorbesc! Până nu vom începe să luăm cele mai bune decizii atât în ofensivă, cât și în ofensivă, vom tot ajunge în situația asta”, spunea Ilie Poenaru.

De-a lungul timpului, Ilie Poenaru a mai fost antrenor principal la Academica Clinceni, echipă alături de care a ajuns să joace în play-off-ul din SuperLiga 1, la Gaz Metan Mediaș, însă din cauza problemelor financiare ale ardelenilor, a fost nevoit să plece și la UTA.

ADVERTISEMENT