Life

Philip de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Berna. Ce se întâmplă, de fapt, între ei

Philip și Berna de la Puterea Dragostei au avut parte de o relație cu multe suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului.
05.11.2021 | 20:34
Philip de la Puterea Dragostei adevarul despre relatia cu Berna Ce se intampla de fapt intre ei
Philip de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Berna. Ce se întâmplă, de fapt, între ei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Kanal D a spus adevărul despre legătura pe care o are în momentul de față cu frumoasa blondină.

Cei doi s-au despărțit definitiv după mai multe împăcări, Philip dezvăluind ce se întâmplă, de fapt, între ei în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Declarațiile au fost făcute după ce Berna a apărut în câteva imagini ca fiind bătută. Acesta a fost momentul în care fostul participant de la Puterea Dragostei a fost pus la zid.

Philip de la Puterea Dragostei, agresiv cu Berna? Care este adevărul

Philip de la Puterea Dragostei nu a fost niciodată agresiv cu fosta parteneră de viață, care a folosit un filtru ce o face să pară maltratată. De aici și speculațiile legat de o neînțelegere între ei.

ADVERTISEMENT

Tânărul în vârstă de 20 de ani a subliniat faptul că, deși au fost certuri între ei, nu a sărit calul și nu a trecut în extrema cealaltă, cea de agresor, chiar dacă blondina îl vorbește de rău.

„Am văzut că Berna tot iese și vorbește urât la adresa mea. Mă acuză de faptul că am amenințat-o, am lovit-o.

ADVERTISEMENT

Ba chiar s-au folosit de o poză de-ale ei în care apare machiată și pretind că arată în felul acela, după ce eu aș fi bătut-o. Nu este nimic adevărat!

Eu nu am lovit-o pe Berna niciodată! Da, atunci când eram împreună au existat certuri între noi, dar asta se întâmplă în orice cuplu.

ADVERTISEMENT

Însă niciodată nu s-a ajuns la vreo situație în care eu să mă pierd cu firea și să o lovesc”, a spus fostul concurent de la Puterea Dragostei pentru cancan.ro.

Philip și Berna de la Puterea Dragostei, relație cu năbădăi

Philip și Berna s-au cunoscut în cadrul emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei și aveau planuri uriașe pentru viitor. Cei doi chiar au ajuns să se logodească pe malul Bosforului când erau în casa din Turcia.

Povestea lor de dragoste nu a fost deloc una liniară și a suferit mai multe certuri și despărțiri, frumoasa blondină lămurind totul în ceea ce-i privește.

Fanii au aflat că relația lor nu mai funcționează și au decis să pună punct în luna aprilie, când Berna a declarat că nu mai vrea să fie asociată cu fostul iubit.

ADVERTISEMENT